About Vintage og Roskilde Festival præsenterer sammen et unikt ur skabt til at hylde festival ånden

About Vintage lancerer ur med et stykke af den originale Orange Scene fra 1976 placeret i bagkassen

Har du nogensinde haft et ønske om at tage the orange feeling med hjem, efter den sidste sang er sunget? About Vintage gør i samarbejde med Roskilde Festival tanken til virkelighed; med et stykke af den originale Orange Scene fra 1976 placeret i bagkassen og mulighed for indgravering, gøres festival ånden håndgribelig i form af et nyt ur til både mænd og kvinder.

About Vintage og Roskilde Festival markerer 50 års jubilæet for Roskilde Festival med et nyt ur, der har et stykke af den originale teltdug fra Orange Scene i bagkassen. Skåret i samme ikoniske form som scenen selv, er der tale om et sandt stykke kulturarv, der i sin tid har dannet ramme om mange legenders optræden såsom Lou Reed, Santana og Patti Smith - en detalje, der er med til at gøre hvert ur helt sit eget.

Uret er produceret i et begrænset antal, og når først der er udsolgt, produceres der ikke flere, da det sidste stykke teltdug fra Roskilde Festival er blevet brugt til at kreere netop denne produktion.

For os handler det altid om at hylde de store øjeblikke i livet Thomas Andersen, Co-founder af About Vintage

Indgravér dine minder fra Roskilde Festival

Prince på Orange Scene i 2010, Future Islands på Avalon i 2014 eller var det Trentemøllers legendariske night-rave i 2009? De store minder og særlige øjeblikke er ofte mange på Roskilde Festival uanset om, man er rutineret genganger eller mere til en lejlighedsvis dagstur.

About Vintage har derfor sørget for, at yndlingsøjeblikkene fra Roskilde Festival kan foreviges i en indgravering placeret i urets bagkasse under et stykke af den Orange Scene. Så selv når festivalen endnu engang tager sin ende i år, kan øjeblikkene leve videre.

Co-founder af About Vintage, Thomas Andersen, uddyber:

“For os handler det altid om at hylde de store øjeblikke i livet. Vi ved selv fra egen erfaring hvor mange minder, der skabes på en festival. Lige fra enestående koncertoplevelser og fester til starten på nye, livslange bekendtskaber. Derfor har vi lavet et ur, som kan være med til at minde folk om dét, der har haft betydning i deres liv.”

Fakta om uret og lancering
Lanceres. d. 1. juni 2022 kl. 15.00 på aboutvintage.com

1971 Stagediver Steel / Black - 36mm & 39mm
TMI VH31 med glidende sekundviser (quartz)
Vandresistent ned til 200 meter (100 meter for 36mm)
Buet safir krystal glas
1.999 kr. inklusiv en sort silikone og orange nato rem. Til 36mm inkluderes en mesh rem og orange nato rem.

1971 Stagediver Steel / Off-white - 36mm & 39mm
TMI VH31 med glidende sekundviser (quartz)
Vandresistent ned til 200 meter (100 meter for 36mm)
Buet safir krystal glas
1.999 kr. inklusiv en sort silikone og orange nato rem. Til 36mm inkluderes en mesh rem og orange nato rem.