Kendt komiker står bag ny krimikomedie der kan streames lige nu

Den engelske komiker og tv-vært, Graham Norton, står bag den helt nye krimikomedie Holding, der forener underspillet engelske komik og spændende handling. Lige nu kan du se alle fire afsnit på C More

En lille fjerntliggende irsk landsby, Duneen, er rammen for handlingen i den nye engelske komedie/krimiserie, Holding, der lige nu kan streames på C More. Serien følger tre af byens indbyggere, efterhånden som de bliver stadig mere involveret i et mystisk mord.
Holding er ikke den typiske krimiserie, den forener på fornem vis engelsk underspillet humor og en handling, du ikke har lyst til at slippe.

Det hele starter med at et lig bliver gravet op, og pludselig står den stilfærdige, trøstespisende og ikke specielt handlekraftige politimand, PJ Collins, med ansvaret for opklaringen af et mord ingen vidste var begået.

I løbet af serien følger vi, hvordan PJ Collins forsøger at opklare mordet, og hvordan det fører til afsløringer af hemmeligheder i byen. Det får uventede konsekvenser, både for opklaringen og alle i den lille landsby.
For PJ Collins opdager, lige så langsomt, at ikke alt er, som han forventede i hans lille landsby, og det skal han både håndtere og forholde sig til.

Det er den Olivier-vindende skuespiller Conleth Hill (som vi kender fra Game of Thrones) der på fornemste vis spiller PJ Collins, mens den Oscar-vindende irske skuespiller, Brenda Fricker, har en rolle som Lizzie Meaney, der har en stor indflydelse på PJ Collins liv.

Den kendte komiker og tv-vært, Graham Norton, fik sin debut som forfatter med bogen Holding tilbage i 2016. Bogen er nu blevet til en tv-serie i fire afsnit, der alle kan streames på C More lige nu. Inden hans debut som romanforfatter, havde han skrevet to erindringsbøger, men det var Holding, der for alvor gav komikeren blod på tanden som fiktionsforfatter. Holding gav afsæt til to bøger mere, den første, A Keeper, er allerede en bestseller, mens den nyeste, Home Stretch, udkommer her til efteråret.

Graham Norton viser med Holding, at det sagtens kan lade sig gøre at blande komik og krimi i en og samme handling.

Graham Norton er også aktuel på C More med hans tv-show, hvor han interviewer en række berømte skuespillere og sangere med både vid og komik. Han får blandt andet besøg af Bruce Springsteen, Robert de Niro, Arnold Schwarzenegger, Coldplay, Alicia Keys og mange flere.

 

ANNONCE