Lys og musik i hjemmet: Sådan skaber du den vildeste fest derhjemme

Emil Thorup guider til, hvordan man med lys og musik kan indrette hjemmet i forskellige stemningszoner

Det er sommer, og mange private sommerfester står for døren. Og hvorfor ikke holde den derhjemme, når du med lys fra Philips Hue kan skabe den helt rette og gennemførte feststemning på hele din ejendom? Emil Thorup guider til, hvordan man med lys og musik kan indrette hjemmet i forskellige stemningszoner.

Hjemmet indeholder flere hyggelige afkroge, end man måske lige går og tænker over. Med lys og musik kan man nemt skabe en gennemført fest i det private til enhver anledning.

Philips Hue er jo genialt, fordi det kan rumme alle stemninger til en fest Emil Thorup

– Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har holdt en fest uden lys fra Philips Hue. Lys og stemning er noget af det vigtigste i indretningen, og til de private fester, jeg har holdt, har jeg haft meget fokus på lys. Alt fra at have dæmpet hvidt lys under middagen, til senere at dæmpe lyset endnu mere, og skrue op for farverne for eksempel. Altså Philips Hue er jo genialt, fordi det kan rumme alle stemninger til en fest – både super lækkert lys, man kan dæmpe, men også en slags diskokugle, du kan tage frem. Og så ligner det bare en million, med et enkelt klik, lyder det fra Emil Thorup.

Dansegulvet er festens højdepunkt
Ifølge Emil Thorup er den mest oplagte zone til privatfesten naturligvis dansegulvet. Serien “White and color ambiance” gør det nemt at indstille lyset i forskellige dæmpbare og justerbare farver og nuancer af hvid. Man kan samtidig synkronisere lyset med musik fra Spotify, gennem Philips Hue appen, så lyset blinker, skifter farver og lysstyrke ud fra musikkens rytme, tempo, genre og stemning – og altså giver en oplevelse af at stå på et rigtigt dansegulv. Noget, der for Emil Thorup har været en kæmpe succes for ham og hans festglade gæster.

Jeg har aldrig haft gæster, der ikke gerne ville inviteres med til fest igen Emil Thorup

– Det er især overraskelsesmomentet i at bruge lyset, mine gæster er blevet ret imponerede over. Det bliver jo decideret til en rigtig fest, der minder om et rigtigt gå-i-byen-sted, bortset fra at du med privatfesten samtidig får en helt anden intimitet. Jeg har aldrig haft gæster, der ikke gerne ville inviteres med til fest igen, griner Emil Thorup.

Loungeområde til de sludrende gæster
Som vært til en fest vil man naturligvis gerne imødekomme alle sine gæsters ønsker, understreger Emil Thorup. Spørger man Emil, er det et must at lave et loungeområde, hvor gæster, der ikke har lyst til at danse, kan slå sig ned med en drink og få en god snak.

– Med lyset kan man nemt indrette forskellige zoner i hjemmet, og derfor er det også vigtigt at designe et loungeområde til de gæster, der måske ikke har lyst til at danse. Og det er jo simpelthen pærelet, bogstavelig talt, med Philips Hues lys, lyder det fra Emil.

Det er kun fantasien, der sætter grænser
Man behøver ikke at have en kæmpe ejendom for at kunne lave gennemførte festzoner i hjemmet. Med Philips Hues “White and color ambiance” serie kan man hurtigt og nemt installere hyggeligt og festligt stemningslys alle steder i ejendommen. Det kan være alt fra i haven, på terrassen, i køkkenet, i stuen eller blot på en lille fransk altan. Man kan skabe forskellige zoner – for eksempel en bar, et udeområde eller et dansegulv – efter behov og pladskapacitet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

– Det, der også er fedt ved det her, det er, at lyset kan vokse med en. Man kan starte blødt ud med et par pærer eller lamper i en lille lejlighed, og så kan man altid skalere op, hvis man får mere plads på et senere tidspunkt i livet. Jo mindre en lejlighed, man har, jo mere effektfuld er et par enkelte pærer jo også, fortæller Emil Thorup.

ANNONCE