Podcasts - også for mere eller mindre almindelige mennesker

Podcast er forkortelsen af Personal On Demand broadCASTing – eller som den lidt kringlede fordanskning af forkortelsen lyder: Personlige udsendelser til afhentning

Personlige udsendelser til afhentning?!? Hvad er nu det for noget? Umiddelbart lyder det som lidt af en selvmodsigelse, og egentlig også temmelig besværligt. Men, faktisk er Podcasts ikke svære, hverken at lave eller hente. En podcast kan jo, dybest set, handle om hvad som helst. Den kan informere, underholde, anspore til refleksion og fordybelse eller blot være gak og løjer. Desuden er podcasts altid lige ved hånden ”on demand” og er derfor, på en måde, altid med dig.

Effektive podcasts
Hos DanGuitar kan de også tydeligt mærke, at podcasts aldrig har været så udbredte og populære som nu! Og hvorfor nu egentlig det?
Jo, en stor del af forklaringen er helt sikkert, at virksomheder og influencere har opdaget, hvor effektivt et redskab podcasts er til at nå deres kunder og følgere, på en både tillidsvækkende og autentisk måde. En anden væsentlig grund er, at det med tiden er blevet både lettere og billigere at anskaffe sig udstyret til at lave podcasts. Det betyder, at både virksomheder, foreninger samt helt almindelige og ualmindelige mennesker meget let kan komme i gang med at lave podcasts.

Fetterleins Mandeklub
Ét af disse mere eller mindre almindelige mennesker er tennislegenden, Frederik Fetterlein, der netop nu, med stor succes, er i gang med første sæson af sin podcastserie, Mandeklubben, som han laver i samarbejde med Copenhagen NetWork. Mandeklubben handler, kort og godt, om mænd og sårbarhed, og Frederik har allerede haft flere eksemplarer af mere eller mindre mænd med bag mikrofonen. Blandt andet har Oliver Bjerrehuus, Theis TJ Olsen og Lenny Pihl Christensen været gæster hos Frederik, og deres samtaler har både omhandlet psykiske udfordringer, stoffer, byliv og karrierer. Så, som altid, når Frederik Fetterlein er med, er det både humoristisk, ærligt og altså også sårbart. Også i Mandeklubben.

Man kan ikke spille tennis med en badmintonketsjer
For Frederik Fetterlein er det vigtigt, at han har noget udstyr, som der ”ikke er noget ballade med”, og ”det skal lyde ordentligt”. Man kan jo heller ikke spille godt tennis med en badmintonketsjer!
De samme forventninger har i øvrigt alle podcast kunderne hos DanGuitar, hvilket betyder, at de er meget kritiske med at vælge deres leverandører af podcast udstyr.
DanGuitar har nøje udvalgt MAONO som deres faste leverandør af podcast udstyr. MAONO er nemlig eksperter i podcast udstyr, og de har flere millioner glade brugere rundt omkring i hele verden. Deres produkter er både intuitive, letanvendelige og særdeles vellydende – og ligesom med en tennisketsjer, så ”spiller” man bare bedre med det rigtige værktøj.

MAONO
MAONO producerer både podcast udstyr til professionelle og amatører samt alt det nødvendige tilbehør. Fælles for alt deres udstyr er, at det er enormt brugervenligt og let at gå til, og deres podcast mixere har selvfølgelig alle de praktiske funktioner, som den moderne podcaster, har brug for.

Fetterleins udstyr
Frederik Fetterlein bruger den største MAONO-mixer, Maonocaster AM100, da han også har gæster med i studiet og derfor har brug for at kunne tilslutte mere end én mikrofon. Den lille MAONO-mixer hedder Maonocaster E2A, og den leveres inklusiv én mikrofon, hvilket gør den helt perfekt til podcasteren, der helst kører solo. Selvom E2A er den lille model, så er den udstyret med forforstærkere af meget høj kvalitet, hvilket sikrer dig en fremragende lydkvalitet. Samtidig er den kompatibel med langt de fleste kondensatormikrofoner på markedet, så du kan bruge din egen yndlingsmikrofon fremfor den inkluderede.

DanGuitar On Demand
Har du, din forening eller virksomhed også fået lyst til at gå i gang med at podcaste? Så husk på, at DanGuitar altid er ”on demand”, og klar til at give en hjælpsom hånd til alle mere eller mindre almindelige mennesker - både i udvælgelsesfasen og selvfølgelig også efterfølgende.
Du kan læse mere om MAONO podcast udstyr på https://www.danguitar.dk/catalogsearch/result/?q=maono - eller du kan kontakte DanGuitar på [email protected] eller på telefon 86 32 32 86 – de glæder sig til at høre fra dig!

ANNONCE