Stjernespækket engelsk krimi klar til streaming

Den stjernespækkede engelske krimiserie, Broadchurch, starter hårdt med mordet på en lille dreng. Den følger hvordan det påvirker både politi og lokalsamfund og nu kan du se alle tre sæsoner på C More

Ganske få minutter inde i første afsnit af serien Broadchurch, bliver en lille dreng myrdet. Hvordan og hvorfor står uklart, og nu går opklaringsarbejdet så i gang. Broadchurch er en lille fiktiv by langs den engelske kyst, og byen bliver rystet i sin grundvold over mordet på en lokale dreng.
Det lokale politi får hjælpe af den erfarne, men også problematiske, skotske kriminalbetjent Alec Hardy, spillet af David Tennant, og det går ikke gnidningsfrit – hverken for borgerne i Broadchurch, for det lokale politi eller for Alec Hardy.

Serien følger opklaringsarbejdet, og alle de personlige intriger og hemmeligheder der er i byen, alt imens spændingen stiger konstant. Med sæson 3 tager serien igen en drejning der overrasker alle, og den skal ikke afsløres her. Nogle af de bedste krimier i verden kommer fra England, og Broadchurch slår fast, at det stadig er tilfældet.

Streamingtjenesten C More har indgået et samarbejde med BritBox, og det samarbejde giver adgang til en lang række fede krimiserier, blandt andet Broadchurch. Denne serie har lige haft premiere på sæson 3 i Danmark gennem C More, hvor du – som den eneste streamingtjeneste – kan se alle tre.
Broadchurch bliver rost af kritikere over hele verden, og får ikke mindre end 8,4 ud af 10 på IMDB, hvilket ikke er så mange krimiserier forundt.

De to helt store hovedroller spilles af David Tennant og Olivia Colman, men også store navne som Jodie Whittaker og Andrew Buchan finder du på rollelisten.

Med samarbejdet med BritBox har vi fordoblet indholdet og fået adgang til nogle af de bedste krimier, underholdningsprogrammer og dramaer i hele verden. C MORE

Samarbejdet med BritBox giver ikke kun adgang til engelske krimier, den giver også brugerne adgang til masser af store engelske dramaer, komedier, serier og meget mere. Det kommer dog ikke til at koste abonnenter noget ekstra. Indholdet på C More bliver fordoblet, men prisen for at benytte streamingtjenesten bliver fastholdt på 99 kroner om måneden.

Om C More
Er du vild med krimi? Så er C More den rette streamingtjeneste for dig! Vi har en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet til dig der elsker en god krimi.
Men vi er også stærke i alle serie- og filmgenrer; drama, action, romantik, krimi, thriller og komedie.

Med samarbejdet med BritBox har vi fordoblet indholdet og fået adgang til nogle af de bedste krimier, underholdningsprogrammer og dramaer i hele verden. 

Kig ind på www.cmore.dk/serier/britbox og se hvad vi har til dig. 

ANNONCE