En ikonisk orange drink fra himlen: Slå dig ned i Aperol-baren på Smukfest, og elsk nuet med vennerne

Er du til lækre og perlende sommerdrinks i solen? Så besøg Aperol-baren på Smukfest, der garanterer festlige sommervibes og gode stunder med en læskende Aperol Spritz i hånden.

Forestil dig det her: Du misser med øjnene, mens en strålende sol bager ned på dig. Du læner dig tilbage, mens du nyder musikken fra Bøgescenerne. Du er omgivet af dine venner, og stemningen er høj. I er tørstige. Den orange drink glimter i solen, og den bitre, friske og iskolde drink rammer din tunge. Det er sommer, festival og tid til den første Aperol Spritz.

Den ikoniske drink Aperol Spritz er blevet synonym med dansk sommer med vennerne. Igen i år vil du på Smukfest finde Aperol-baren, hvor du kan slå dig ned til en hyggelig stund eller tage en læskende og perlende Aperol Spritz med dig videre rundt på festivalpladsen. Brand Manager for Aperol, Simone Freundlich, fortæller, at Aperol Spritz er en drink, der nærmest er blevet synonym med gode sommerstunder med vennerne.

– Man skal komme i Aperols smuk-bar, hvis man gerne vil have en forbindelse til sol og sommer. Det er en bar, hvor det handler om at nyde den smukke stemning med sine nærmeste med et godt glas Aperol Spritz i hånden, lyder det.

Aperol blev lanceret i 1919 i Italien. Skabt af Barbieri-brødrene blev Aperol hurtigt en af italienernes yndlingsaperitiffer. Det var Silvio Barbieri, der opfandt navnet ”Aperol” efter at have taget inspiration fra det franske udtryk for apéritif, ”Apéro”, som han opdagede under et besøg i Frankrig. Den originale opskrift er forblevet uændret og er stadig en hemmelighed den dag i dag.

I løbet af de sidste fire-fem år har Aperol for alvor vundet indpas i den nordlige del af Europa, og vi har i Danmark også taget aperitiffen til os.

– Jeg tror, at mange forbinder drinken med varme himmelstrøg. Når man har været på ferie, har man måske set andre drikke den ikoniske orange drink, og når man ser den, er man ikke et sekund i tvivl om, at dét er en Aperol Spritz. Sådan er det også herhjemme. Mange skal have en Aperol Spritz som det første, når den første forårssol rammer Danmark. Så tror jeg helt automatisk, at tendensen breder sig, når man ser andre hygge sig med en Aperol Spritz. Det er jo blevet indbegrebet af sol og sommer, siger Simone Freundlich.

Drik med omtanke.

ANNONCE