For alle der elsker musik og får energi af den, var Rockstar Energys event den perfekte opskrift på en vellykket aften

Heldige publikummer kom helt tæt på stjerner som TopGunn, Bathsheba og Emil Kruse, da Rockstar Energy Drink afholdt et helt unikt event på Hotel Cecil i fredags. Et event hvor man som publikum ligeledes kom helt tæt på verdensstjernen Stormzy gennem et banebrydende digitalt koncertunivers.

Som gæst på Hotel Cecil i fredags, følte man sig særlig fra første sekund, man trådte ind ad døren. Af en velkomstkomité blev man ikke kun taget imod af store smil og god energi, man blev også henvist til en stor Rockstar Energy knap, der eftersigende skulle vise vejen til aftenens storslåede event, når man gav den et tryk.

Sådan et fik den, og ganske rigtigt lyste hele Hotel Cecils entre op med store pile, der blinkende viste vejen ned til hvor tingene skete, og musikken spillede. En detalje der både understregede en gennemførlighed, men også Rockstar Energy Drinks ‘Press Play’ koncept.

Et unikt univers åbnede sig, hvor Rockstar Energy Drink på imponerende vis havde forandret Hotel Cecil til en lige dele galaktisk atmosfære og en zone med lutter gode vibes. Og drinks. Som gæst blev man ved indgangen forsynet med et par Rockstar Energy Coins, som man kunne bruge i baren, der var plastret til i energidrikke for enhver smag. Om man var til Original, Original No Sugar, Strawberry Lime eller Tropical Guava, var der noget for enhver smag.

Med andre ord, var der fra første sekund lagt op til en helt forrygende aften i selskab med Rockstar Energy Drink, hvor man ikke var i tvivl om, at den gode energi var i højsædet.

Digital Stormzy koncert var som at være der selv

Det var udelukkende på baggrund af et såkaldt billet-lotteri, at man som gæst kunne vinde adgang til aftenens event. Det har været vigtigt for Rockstar Energy Drink, at få gæsterne til at føle sig helt særlige, og det må man sige, at de lykkedes med.

Aftenens første højdepunkt viste sig igennem den banebrydende digitale livekoncert med Stormzy. På en scene, indhyllet i flotte visuals, tonede han frem på flere skærme - både i sin egen fulde og ægte figur - men også i forskellige digitale udgaver af sig selv. Stormzy transporterede dermed seerne til fem forskellige digitale verdener, der omfattede alt fra spil- og nattelivstemaer, mens han gav koncerten live fra en scene i Frankrig.

Personligt blev jeg overrasket over, hvor livagtigt koncerten var, på trods af at Stormzy ikke var fysisk til stede på Hotel Cecil denne aften. Folk omkring mig virkede da også glade, og upåvirkede af, at det var igennem skærme man kunne opleve verdensstjernen. Man fik alligevel fornemmelsen af, at han kom helt tæt på.

Stemningen i top med tre stærke liveacts

Rockstar Energy Drink havde dog også disket op med tre danske live-acts, efter den digitale Stormzy koncert.

Først blev stemningen for alvor sat, da Emil Kruse gik på scenen og smed det ene hit efter det andet. Publikum slog sig for alvor løs, og dansetrinene rørte på sig på Hotel Cecil.

Bathsheba overtog for Emil Kruse, og hyllede publikum ind i popbaskere og sårbarhed. En perfekt kombi med en Rockstar Energy Drink i hånden.

Sidst men ikke mindst, kom en underholdende, charmerende og nærværende TopGunn på scenen, der ikke var bleg for publikumskontakt. Også han nød en Rockstar Energy Drink, og uddelte en skål, i selskab med alle gæsterne på Hotel Cecil.

Til alle der elsker musik og får energi af den, var Rockstar Energys event den perfekte opskrift på en vellykket aften. Og målet om at forene energien og musikdrømmen – uanset om man er artist eller publikum – lykkedes til fulde. Vi kommer gerne en anden gang, når Rockstar Energy inviterer til et musikevent!

 

 

 

 

 

ANNONCE