Gratis musik i cool omgivelser

Savner du god musik, et godt glas vin, gode mennesker og oplevelser af høj kvalitet? Og synes du også, der er længe til weekenden?

Så har vi heldigvis gode nyheder. For der er masser af muligheder for at opleve ovenstående de kommende dage – og så er det ganske gratis og åbent for alle.

Brøchner Hotels arrangerer nemlig koncerter på deres to boutique hoteller, Hotel SP34 og Hotel Otillia med anerkendte navne. Der vil der være rig mulighed for at få stillet lysten til alle livets goder – og mere til. Det sker onsdag den 1. marts til Wine N’ Vinyl og torsdag den 2. marts til Tune In.

Elektronisk snilde og sort vinyl

På Hotel SP34 kan du slappe af i firestjernede designomgivelser til det månedlige arrangement Wine N’ Vinyl, som tager udgangspunkt i kærligheden til god vin og cool vinyl. Baren på Hotel SP34 er specialiseret i portvine og ligger inde med Danmarks største udvalg. Der er selvfølgelig også et bredt sortiment af øl og cocktails på menuen til de tørstige gæster.

Som om det ikke var nok, er det muligt at erhverve sig en bred række af udgivelser i den stilsikre pop-up shop, hvor nogle af Danmarks førende vinyl-butikker vil stille deres ekspertise og udvalg til rådighed for de vinyllystne gæster.

Der er nye navne bag mixerpulten til arrangementerne, og denne gang finder man den anerkendte danske house/electro-DJ Ronin, der har mange scener rundt omkring i verden på samvittigheden, heriblandt vores egen Roskilde Festival. Han vil levere alt fra house til soul og funk, mens gæsterne kan nyde Hotel SP34s cool designomgivelser og duften af ny vinyl. Arrangementet løber af stablen onsdag den 1. marts fra kl 17 og er helt gratis for alle, der har lyst til at deltage.

Kritikerost jazz i unikke omgivelser

Brøchner Hotels specialiserer sig i at skabe unikke rammer for deres mange boutique-hoteller, og Hotel Ottilia er netop sådan en størrelse. Boutique-hotellet har til huse i Carlsbergs gamle bryggerier med beliggenhed i Carlsberg Byen.

Hver første torsdag i måneden afholder Hotel Ottilia arrangementet Tune In, der er åbent for alle og fuldstændig gratis. Den unikke oplevelse kan nydes i hotellets 15 meter høje Dipylon Hall, som giver hotellets gæster en æstetisk oplevelse i stemningsfulde, industrielle omgivelser, fuldendt med smukt design.

Torsdag den 2. marts fra kl 16 spiller den kritikerroste, danske jazzsangerinde Malene Mortensen til Tune In. Sammen med sin jazz-trio tager hun gæsterne med på en rundtur i jazzsange med en særegen nordisk klang. Mortensen har i en årrække gjort sig bemærket ved at samarbejde med jazz-legender som Niels Henning Ørsted Petersen og Chris Potter.

I baren finder man et stort udvalg af gin med et sæligt fokus på dansk gin. Man kan sågar nyde Brøchner Hotels egen Wilderness Gin, som er lavet i samarbejde med Hammer og Søn. Så er du til gin og jazz, så det er helt sikkert, at de heldige gæster vil få en stilistisk og cool jazzoplevelse med Malene Mortensen og band i helt specielle omgivelser på Hotel Otillia.

ANNONCE