Rockstar Energy Drink inviterer til et helt specielt event: Vind adgang til en koncert med tre danske topnavne og en digital Stormzy-optræden!

Nu kan du som eksklusiv gæst komme helt tæt på danske artister som TopGunn, BATHSHEBA, Emil Kruse og DJ Lisa Fosmark, når Rockstar Energy Drink sætter et begrænset antal billetter til et helt særligt event, på højkant. Ikke nok med det, vil du også kunne opleve en revolutionerende digital optræden med den verdenskendte rapper Stormzy.

DELTAG HER

I eksklusive rammer inviterer Rockstar Energy Drink et begrænset antal gæster til et event, der indeholder livemusik, gode vibes og ikke mindst lækre og læskende energidrikke.

Fredag den 21. juli åbner de således dørene op på Hotel Cecil, hvor man hurtigt vil kunne få energien op. Der vil være musik i alle afskygninger, hvor du som gæst kan komme helt tæt på kunstnerne TopGunn, BATHSHEBA og Emil Kruse. Samtidig kan du dykke ned i et unikt digitalt univers med den verdenskendte rapper Stormzy.

Som liveartist er TopGunn en eksplosiv affære, der kan få selv de største skeptikere til at synge med. I kombinationen mellem dancehall, pop og rap finder du TopGunn – en flabet, følsom og flyvende frontløber – som den 21. juli vil charmere sig ind på Rockstar Energy Drinks heldige gæster. BATHSHEBA er en spirende sangskriver, som rammer lige lukt ned i en visuel og auditiv drøm. Med både attitude og rungende sårbarhed er hun hyperaktuel og netop nu på vej mod stjernerne.

Den unge Emil Kruse, der er taget fra forstaden til storbyen og fra undergrunden til de højere luftlag, er blevet en helstøbt kunstner med noget på hjerte. Han er indbegrebet af nyskabelse og konstant udvikling på den danske musikscene og det vil han helt sikkert bevise denne aften.

Udover tre intime og unikke koncertoplevelser byder aftenen ligeledes på lækre sommertoner leveret af DJ Lisa Fosmark, så du sammen med dine nærmeste kan nyde lækre drinks og Rockstar energidrikke hele aftenen.

For holdet bag Rockstar Energy Drink er det vigtigt at man har energi til at lave det man elsker og denne her koncert bliver helt klart én af de oplevelser man gerne vil have energi til.

– Til alle der elsker musik og får energi af den, er Rockstar Energy den perfekte drink, der kan give det man behøver for at kunne udleve musikdrømmen – uanset om man er artist eller publikum. At have det her live-musikevent er en god måde at give netop den oplevelse til musikfans i Danmark, og virkelig lade dem få en smag på Rockstar, fortæller Brand Manager for Rockstar Energy Drink, Maggie Pancheva.

Unikt event - unik adgang
Eventet er gratis og baserer sig udelukkende på et slags billet-lotteri. Man skal altså være heldig at vinde adgang til eventet, og det kan du forsøge lige her. Det er vigtigt for Rockstar Energy Drink, at der er grobund for at få gæsterne til at føle sig helt særlige, og derfor er eventet opstillet som en konkurrence, hvor du kan vinde billetter til dig og en plus one.

Som gæst får du, udover de helt unikke musikoplevelser, også muligheden for at smage på Rockstars forskellige energidrikke. Om du er til Original, Original No Sugar, Strawberry Lime eller Tropical Guava, er der noget for enhver smag.

Oplev Stormzy i nyt banebrydende koncert-koncept
Rockstar Energy Drink kan på aftenen, udover livemusik, præsentere en revolutionerende digital koncertoplevelse i samarbejde med Stormzy, under konceptet “Press Play”. Den verdenskendte kunstner, vil fremføre nogle af sine største hits, mens hele verden kan se med fra skærmen.

Denne ekstraordinære digitale koncertoplevelse har livepremiere på Spotify klokken 18.00 den 21. juli, og vil blive en del af det helt særlige event, som Rockstar Energy Drink inviterer til.

Stormzy vil således igennem Rockstar Press Play koncerten transportere seerne til fem forskellige digitale verdener, der omfatter spil- og nattelivstemaer, som skaber levende atmosfærer, der stemmer overens med Stormzys unikke koncept for leg.

Den innovative oplevelse er indbegrebet af Rockstars nye brandplatform, Press Play, som giver fans den energi og motivation, de har brug for for at omfavne deres passioner. Ved blot at klikke på 'Press Play' ikonet under koncerten kan seerne navigere mellem de fordybende verdener og give dem mulighed for at sammensætte deres egen uforglemmelige oplevelse og problemfri overgang fra arbejde til leg, inden weekenden begynder.

Eventet finder sted den 21. juli på Hotel Cecil fra klokken 17.00.

ANNONCE