Tivoli har et overflødighedshorn af tilbud henover sommeren: Vi guider dig igennem

Foruden et tætpakket og alsidigt Fredagsrock program, har Tivoli lagt i kakkelovnen til en sommerfest af dimensioner. Man får som gæst i Tivoli mere for pengene, når der hver fredag vil være endnu mere feststemning, endnu mere musik og endnu mere standup, inden dagens Fredagsrock-koncerter går i gang.

 

I Tivoli kan du henover sommeren mæske dig i musik- og kulturtilbud hver fredag. Udover i forvejen at have 24 solide musik-acts på programmet, der byder på en bred palette af både upcoming og etablerede kunstnere, disker Tivoli nemlig op med endnu mere fredagsrock, når de åbner dørene til sommerfesten allerede klokken 16.00.

De kalder konceptet for Havefest, og er en fest for dig, der gerne vil suge endnu mere sommer og stemning ud af din kommende fredag aften, i nogle af Danmarks smukkeste omgivelser. Her bliver et sommerpyntet Tivoli rammen for fyraftensstemning, sprøde dj’s, quizzer og Danmarks største open air stand-up program.

Om du er til lækre cocktails og dj’s, loungemusik eller et godt grin - eller bare lidt af det hele - er Havefesten stedet for dig. Ved Pergolaen står den på cocktails i græsset, måske en svingom foran dj-scenen og masser af barstemning og havehygge.

Foran Pantomimen kan du smide benene op, og slå dig ned i en liggestol til lyden af loungemusik og jazz. Orangeriet kan du både få gang i lattermusklerne og hjernegymnastikken, når Tivoli disker op med standup og quiz, mens Plænen varmes op til aftenens Fredagsrock-koncerter.

Så hvis du alligevel skal i Tivoli en fredag, måske for at se Lågsus og Macklemore eller måske Thomas Helmig, Hugorm, Tobias Rahim, Drew Sycamore, D-A-D, Magtens Korridorer - og man kunne blive ved - hvorfor så ikke starte festen allerede klokken 16.00 med en kold fadøl eller drink i sommervarmen med DJ’s, musik, stand-up og hygge?

Af pionerer inden for stand-uppen kan du opleve komikere som Torben Chris, Carsten Bang og Lasse Rimmer til Thomas Warberg, Ane Høgsberg, Eva Jin og mange, mange flere.

Tivoli disker også op med Fredagsrock 19.00-koncerter, og man kan dermed få endnu mere musik og feststemning med i pakken, hvis man kommer i god tid. Det betyder altså at der hver fredag både er stand-up og to plænekoncerter på programmet kl. 19 og 22 - og det kan du altsammen opleve på din entrebillet til Tivoli. Hvad mere kan man egentlig ønske sig, til en perfekt sommeraften?

 

SE MERE HER

 

 

ANNONCE