x

The Elephants-turnédagbog fra NY kapitel 1

The Elephants-turnédagbog fra NY kapitel 1

Så er elefanterne tilbage i New York. Denne gang er bandet skrumpet ind til en sølle duo med en bassist på guitar og trommer og en forsanger og guitarist på forsang og guitar. Det er sjovt! Selvom Rasmus (”bassisten”) var lidt stresset på første job i går søndag på Pianos, der ligger på Manhattans lower east side.

Det har været nogle dyre måneder at være elefant i op til udgivelsen af vores debutalbum i starten af denne måned. Så en luksus-tour til Amerika må pt. udføres af en duo, indtil pengene begynder at strømme ind ... Vi bilder os selv ind, at to mand er nok til at få et selskab herovre på krogen, så territoriet kan udvides lidt mere.

Vi ankom til JFK-lufthavnen sent torsdag aften. British Airways havde dog ikke lige fået vores guitarer og tasker med i bagagerummet, så det var ikke den aften, at stemningen peakede. Til gengæld var der ikke så meget at slæbe på...

Vi bor hos to veninder i Williamsburg (del af Brooklyn), som var gået i gang med den store guitar-opstøvning, da vores bagage heldigvis blev leveret til døren klokken 2 om natten et døgn efter vores ankomst. Godt, at vi ikke havde planlagt jobs de første par dage.

Pianos i går var, for lige at gøre den historie færdig, et godt sted at starte, når man lige skal have en ny duo-rutine indopereret. 20 mennesker troppede op på denne aften, så der var ikke noget at være bange for. De klappede heldigvis for 100!

Det vigtigste job på touren her er CMJ-festival (NYC’s svar på spot-festival) i morgen på Union Hall i Park Slope, Brooklyn. Så der håber vi, dagsformen topper. Nu skal vi ud at se lidt på højhuse.

The Elephants' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA