x

VIDEO: Jada kræver albuerum og mangfoldighed


Selvom hun ikke føler, at hun befinder sig midt i orkanens øje, så er Jadas anerkendelse og succes som upcoming artist en kendsgerning.

Med kun to singler ude, er det forholdvis usædvanligt, at hypen allerede er en realitet. Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad den danske artist Jada oplever lige nu. "Keep Cool" nærmer sig en million afspilninger på Spotify og den nyere "Sure" nærmer sig de 200.000. 

LÆS OGSÅ: Popflader med et statement

2018 er året, hvor hun kommer til at bevæge sig op igennem vækstlaget og ind i hænderne på popkulturen. I januar udgav Jada sin første single, og siden da har det hele nået en hastighed, der for tilskueren og pressen virker ude af kontrol. Til sammenligning med andet går det stærkt, men for Emilie Molsted Nørgaard føles det stille og roligt, for hun har ikke prøvet andet.

– Jeg har lavet forarbejdet i mange år op til nu, fortæller hun. – Jeg har været meget bevidst om ikke at udgive noget og bare lytte efter mine knoglers lyd. For mig føles det jo meget naturligt, fordi jeg nu er klar til det og har et output. Jeg synes, jeg kan lave nogle ting, jeg synes er helt rigtige og altid har haft lyst til at lave. Jeg har forberedt mig på det her i mange år og ønsket og glædet mig til, at det skulle ske.

Vi tog en snak med Jada, inden hun spillede sin første koncert på Spot Festival - om koncertens DNA, musikbranchen og om at være tydeligt om, hvem man selv er. 

LÆS OGSÅ: Jada, Spot Festival, Aarhus Volume (Galleri)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA