x

Klar, parat – studiestart

Klar, parat – studiestart

Med et virkelig flot lineup til sommerens festivaler, når du nærmest ikke at få set dig om inden kalenderen siger studiestart. Om du starter i 1.g eller på 1. semester er underordnet – det vigtigste er at du har dit studiegear i orden. Derfor har vi lavet en lille huskeliste for at gøre dig så klar og parat til studiestart som overhovedet muligt.

Computeren

Det er ikke fedt at sidde på forreste række til første undervisning med en gammel, hakket Asus, der lyder som en forkølet støvsuger. Her er en lækker (og lydløs) computer guld værd. Så snart du får dit studiekort eller optagelsesbevis, står Humac klar med at give 6 % studierabat på deres computere. Den lille ny skal selvfølgelig have den bedste mulige pleje, og her er Fjällrävens lækre laptop-tasker ideelle, da de er udstyret med et polstret rum til bærbare computere.

Med på moden

Hvis der er noget, der aldrig går af mode, er det nok Fjällrävens ikoniske Kånken-rygsæk. Den fås i alle regnbuens farver og fås i flere størrelser, og så er den endda også blevet lanceret i en miljøvenlig udgave, hvor tasken udelukkende er lavet af genbrugspolyester fra plastflasker. Moderigtigt OG miljøvenligt! Mangler du en lille taske til mobilen og VISA-kortet, kan du få en praktisk lille pocket-taske, der også kommer i alskens farver OG er unisex.

Høretelefonerne

Er der noget mere irriterende end larmende klassekammerater når der er pause og du har omkring 15 minutter til at færdiggøre dit essay om Beyoncés indflydelse på den feministiske tænkning i det 21. århundrede? Nej, vel? Her får du brug for et par gode høretelefoner. Libratones Q Adapt høretelefoner er støjreducerende og super smarte, da de både kan skrue ned for kammeraterne og op for Beyoncé mens du stadig kan høre klokken ringe i baggrunden.

Overspringshandlingen

Du er heller ikke den store fan af algebra/Platons hulemaleri/ Reformationen? Så har du brug for en overspringshandling. Her lever vi jo heldigvis i en tidsalder, hvor du med et swipe på telefonen kan underholde dig selv. En af de ubestridt bedste (og dummeste) overspringshandlinger er utvivlsomt Candy Crush Saga, du hurtigt kan hente ned fra App Store - bare husk at slå lyden fra!

Musikken

Når du har fået styr på at se så tjekket ud som muligt første skoledag, mangler du kun én ting. Men ro på, vi har din ryg. Herunder kan du nemlig tjekke vores playlist ud via Spotify. Her har vi samlet en række af de svedigste tracks lige nu, som du kan spille for alle dine nye venner i skolegården, læsesalen eller til fredagsbaren. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA