x

Nye udgivelser vi glæder os til

Nye udgivelser vi glæder os til

Her er fem albums, vi glæder os til at høre i de nærmeste fremtid.

DEATH CAB FOR CUTIE

Titel: Thank You For Today

Første udspil fra indie-taxien, siden det originale medlem, guitarist Chris Walla forlod bandet efter indspilningen af Kintsugi fra 2015. Hans plads er overtaget af duoen Dave Depper og Zac Rae, begge guitar og keyboard, der nok begge vil være med, når DCFC besøger Store Vega til 10. februar 2019.

Udgivelse: 17. august

ARIANA GRANDE

Titel: Sweetener

Fjerde udpil fra den amerikanske superstjerne inden for både musik og skuespil. Albummet gæstes af blandt andet Missy Elliott, Pharrell Williams og Nicki Minaj, der for øvrigt også er albumaktuel i august. Pharrell har også været bag knapperne på albummet, sammen med blandt andet mesterproduceren Max Martin.

Udgivelse: 17. august

INTERPOL

Titel: Marauder

GAFFAs anmelder var ikke alt for glad for Interpols optræden på årets Roskilde Festival, men det skal stadig blive utrolig spændende at høre, hvad Paul Banks og hans to mørkklædte kumpaner har fundet på i samarbejde med Dave Friedmann (OK Go, Flaming Lips, med flere) på deres første udgivelse siden 2014.

Udgivelse: 24. august

ALICE IN CHAINS

Titel: Rainier Fog

En del af de ”fire store” grungebands, og stadig kører Alice in Chains derudad. Til gengæld er de for første gang i 22 år vendt hjem til arnestedet Seattle for at indspille et album, og så er de endda kommet helt hjem, idet Rainier Fog er indspillet samme sted, som bandet optog deres selvbetitlede album tilbage i 1995.

Udgivelse: 24. august

MEGHAN TRAINOR

Titel: Black Rainbow Sound

Amerikanske Trainor er klar med sit tredje udspil, og hun har gjort det til en familieting, hvor hendes kæreste, skuespilleren Daryl Sabara, er med på kor, og hendes far er at finde på klaver på et af albummets numre. Samtidig tackler albummet også den 24-årige sangerindes kamp med angst og depression.

Udgivelse: 31. august


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA