x

GAFFA-PRISEN 2019: Showet, hvor alt kan ske – Pre-sale starter nu

GAFFA-PRISEN 2019: Showet, hvor alt kan ske – Pre-sale starter nu

GAFFA-Prisen 2019 afholdes den 7. marts i Odeon – du skal da med! GAFFA Plus-medlemmer kan allerede nu købe billetter via linket i bunden af artiklen. Priser fra 100 kroner ekskl. gebyr.

Kan du huske dengang, Ed Sheeran spillede til GAFFA-Prisen? Den sympatiske verdensstjerne indtog GAFFAs prisoverrækkelse med sin akustiske guitar, sine catchy melodier og en ordentlig portion britisk charme. Det var i 2011, og hans karriere var allerede så småt begyndt at stikke af. Han ownede den sal.

Hvis ikke, så husker du måske GAFFA-Prisen i 2012? Et defekt biolærred fra 1971 satte en stopper for Medinas optræden. Hun stod i kulissen med sit band og ventede, imens salen kogte og sitrede af forventning, og lærredet måtte til sidst skæres ned. Et overgreb mod Bremen Teaters tidligere ejer Simon Spies’ kulturarv, mente nogle. Det var første gang, showet blev vist på tv, og netop dette show er sidenhen gået over i historien som en mindeværdig dansk kulturbegivenhed – på godt og ondt. #lærred-gate blev det mest trendende hashtag på Twitter, og eftermælet de følgende dage vekslede mellem katastrofe og kult. GAFFA-Prisen er et show fyldt med overraskelser og en lang række ”du skulle fandeme have været der”-momenter – så kom da med!

LÆS OGSÅ: Bremen Teater får nyt fortæppe efter "lærred-gate"

De følgende år har publikum kunnet opleve fantastiske liveoptrædener fra De Eneste To, Blaue Blume, Liss, Folkeklubben, Turboweekend, Mads Langer, Simon Kvamm, Tina Dickow, When Saints Go Machine, Alex Vargas, The Minds of 99, Liss, Kwabs, Kellermensch, Bisse, Katinka, Soleima, Yungblud, Marvelous Mosell, Lydmor, Baest og mange, mange flere.

Den 7. marts 2019 gør vi det hele igen, og vi garanterer, at det bliver en aften, du ikke glemmer foreløbig. De seneste to år er GAFFA-Prisen blevet afholdt i Odenses koncerthus Odeon, og den smukke sal kommer ligeledes til at danne rammen om GAFFA-Prisen 2019. Det bliver en aften i musikkens og navnligt livemusikkens tegn. 16 priser skal uddeles til både danske og udenlandske artister. Imellem overrækkelsen af de prestigefyldte priser kan du opleve de bedste artister fra ind- og udland live. Som altid kommer vi til at præsentere både upcoming og etablerede navne, og vi garanterer fantastiske musikalske indslag for enhver smag. Hold øje med GAFFA.dk for annonceringer i den kommende tid.

LÆS OGSÅ: Se GAFFA-Prisen 2018

GAFFA-Prisen er den eneste pris i Danmark, der udelukkende afgøres af dig. Dig, der læser GAFFA. Dig, der lytter til musik hver eneste dag. Dig, hvis mening reelt set er den eneste, der betyder noget. Mange prismodtagere har gennem årene udtalt, at netop GAFFA-Prisen er specielt ærefuld at have stående på kaminhylden, fordi det er dem, der lytter til musikken, der bestemmer.

Den 5. januar går afstemningen i gang, så husk at gøre din indflydelse gældende. Redaktionen indstiller en lang, lang række artister i første omgang, og herefter bliver de fem artister med flest læserstemmer nomineret. Vinderne findes, når showet afholdes den 7. marts i Odeon.

Vi glæder os ubeskriveligt meget til at fejre musikken sammen med dig.

KØB GAFFA PLUS PRE-SALE BILLETTER HER!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA