x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage efter en kort juleferie – og den er spækket med bangers! Hør alle sangene nedenfor.

21 Savage - a lot (Featuring J. Cole)

Jeg havde godt nok aldrig troet, at jeg ville kunne lide et 21 Savage-album så meget! Han har i den grad forbedret sig, og albummet i am > i was er fremragende! Jeg havde heller aldrig forventet 21 og J. Cole på samme track, men til sammen udgør de det absolut bedste track på albummet. 
 
Nipsey Hussle - Perfect Timing
 
Fra én rapper med et nyt fremragende album til en anden, som udgav et af de absolut bedste albums i 2018. Dette er første single siden Victory Lap, og Nipsey Hussle fortsætter med at brillere.
 
Big K.R.I.T. - 4 Tha Three
 
Han bliver altså bare ved! Endnu en EP fra K.R.I.T. – det er jo fuldkommen vanvittigt! Han holder niveauet, og "4 Tha Three" er endnu et pletskud. 
 
SAINt JHN - White Parents Are Gonna Hate This
 
Kæft, det er fedt, det her! Sindssygt beat og mindst lige så vanvittige vokaler fra SAINt JHN. Så skal der sgu skrues op! "Tonight? Tonight".  
 
Peezy - 2 Quick (Featuring Tee Grizzley & Payroll Giovanni)
 
Tre af Detroits største rappere fra den nye generation er gået sammen om nummeret "2 Quick". Jeg er vild med den nye lyd, der kommer fra Detroit i øjeblikket! 
 
Kid Ink - Rain Dance (Featuring Valee & Fuzz Rico)
 
Over produktion af høj kvalitet fra Retro Future udstråler Kid Ink selvsikkerhed, der flyder gennem dine højtalere. Valee angriber tracket med sit karakteristiske og originale flow. 
 
Kimbo - Stadigvæk
 
Hvis du ikke har fået hørt Kimbo's nye ep 12.12, ja så ved jeg ikke helt, hvad du venter på? "Stadigvæk" er mit absolutte yndlingstrack fra udgivelsen! "Og når du siger, at du gern' vil hæld' op' / Så er det bare mælk på din' Kelloggs, yeah"
 
21 Savage - monster (Featuring Childish Gambino)
 
Et nummer om, hvordan penge, magt og berømthed kan forvandle en til et monster, set fra to perspektiver. Ovennævnte er tilbagevendende emner gennem hele 21's nye album, i am > i was. Uden tvivl et højdepunkt fra det nye veludførte album. 
 
Ice Cube - Streets Shed Tears
 
Stolthed, refleksion, storhed og sørgmodighed – "Streets Shed Tears" har det hele. Smukt nummer! 
 
9th Wonder - Lonely Nights (Featuring King Draft & Swank)
 
Mesterproduceren 9th Wonder har netop udgivet 42 nye tracks, i form af albummet Zion III. De fleste af dem er instrumentaler, men fem af numrene har vokaler fra King Draft og Swank, inklusive dette fantastiske track, "Lonely Nights". 9th Wonder har været absolut fyr og flamme hele 2018! 
 
Domo Genesis - Two Tone Durag
 
Domo er simpelthen alt for undervurderet. Han udgiver intet andet end musik fra øverste hylde. 
 
Thouxanbanfauni - Heavy Metal (Featuring Denzel Curry)
 
Denzel Curry stjæler showet med endnu et energisk vers! Et vældig godt omkvæd fra Thouxanbanfauni skal helt klart også roses. 
 
Token - YouTube Rapper (Featuring Tech N9ne)
 
Aggressivt track fra Token og ikke mindst legendariske Tech N9ne. Token er yderst talentfuld, og det har rapveteranen Tech N9ne tydeligvis også opdaget. Han er god til at støtte nye rappere, han kan lide. 
 
Omelly - Right Now
 
Meek Mills fætter, 32-årige Omelly, har en spændende lyd, der er populær blandt mange. "Right Now" er en af mine favoritter fra hans seneste album Had to Hustle
 
Payroll Giovanni - Pay Yourself
 
Payroll Giovanni er min nummer et destination for motiverende hiphop.  Han kan klart anbefales, hvis du mangler et lille skub for at komme igang med dagen. 
 
Mozzy & CashLord Mess - We Take Shit
 
Ørehængende omkvæd og et fuldblods vestkyst beat fra Mozzy og CashLord. De har netop udgivet et album sammen - Chow Time.
 
Hopsin - Low-Key
 
Man ved aldrig helt, hvad man kan forvente, når der er ny musik fra Hopsin, men denne gang var det en positiv overraskelse. Et helstøbt track. 
 
Post Malone - Wow.
 
Splinternyt nummer fra superstjernen Post Malone. Han bliver ved med at forbedre sig, og det bliver spændende at følge ham her i 2019. 
 
Lofsky - Trust Nobody (Featuring Mick Jenkins & LUCKI)
 
Det er bare et rigtig godt track det her! Rap i topklasse. Kan klart anbefale "Trust Nobody".
 
Wale - Winter Wars
 
Wale har haft et rigtig produktivt 2018, og det lader ikke til, at han har planer om at trække i håndbremsen, nu når der står 2019 i kalenderen. "Winter Wars" er en ud af to nye tracks fra Wale. 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA