x

Spot på Spot Festival: The Asteroids Galaxy Tour

Spot på Spot Festival: The Asteroids Galaxy Tour

Københavnske The Asteroids Galaxy Tour er både en duo og en sekstet. Eller ingen af delene. I studiet er det nemlig sangerinden Mette "Laks" Lindberg og keyboardspilleren og bassisten Lars Iversen, der skriver sangene og har det sidste ord, mens de live er udvidet til en sekstet med både trompet, saxofon, guitar og trommer.

Musikalsk er The Asteroids Galaxy Tour er højst original blanding af soul, funk, pop og mere eller mindre alternativ rock. Bas og trommer swinger på funky vis, og blæsersektionen understreger soul- og funkinspirationen, men den sensuelle vokal peger mere i retning af indiepop og -rock. Det holder i den grad.

The Asteroids Galaxy Tour har kun eksisteret i et år og fik deres livedebut som omvarmning for selveste Amy Winehouse i et udsolgt Store Vega sidste efterår – ifølge gruppen på anbefaling fra souldivaens management. Vi tager dem på ordet – for The Asteroids Galaxy Tour rykker, så det kan kun være et spørgsmål om tid, før de lander en pladekontrakt. Og live er de en fest, skulle vi hilse og sige.

Live er Asteroiderne som følger:
Mette Lindberg (sang), Lars Iversen (bas, keysboard), Miloud Carl Sabri (trompet), Sven Meinild (saxofon), Mads Brinch Nielsen (guitar, keyboard), Jesper Elnegaard (trommer)

The Asteroids Galaxy Tour på MySpace

Spot 2008's hjemmeside

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA