x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers! Hør alle sangene nedenfor.

Anonymuz - No Threat (Featuring Denzel Curry)

Så er det vist på tide, at vi alle får øjnene op for Anonymuz. Hans nye album, There Is No Threat, er simpelthen en fremragende udgivelse! Denzel Curry gæster på “No Threat”. 

Yelawolf - Box Chevy 6 (Featuring DJ Klever, Rittz & DJ Paul)

Trunk Muzik 3 er Yelas sidste album under Eminems pladeselskab, Shady Records. Uden tvivl en af de bedste udgivelser indtil videre i år! En masse hårdtslående tracks, blandt andet “Box Chevy 6”. 

Fyna Flo - Love Me

En af mine absolutte favoritter denne uge er “Love Me” fra Fyna Flo, produceret af Trap Bradshaw. New York-undergrundsrapperen imponerer med sit nye mixtape, Dream Bigger

Russ - Aint Goin Back

Ny single fra Russ. “Aint Goin Back” har et ørehængende omkvæd samt vers og produktion, der også sidder lige i skabet. 

Cantrell - WaY BaCK

Jeg er vild med, hvordan beatet skifter karakter imellem vers og omkvæd. “WaY BaCK” er fra Cantrells seneste udgivelse Devil Never Even Lived

Sipho the Gift - Anywhere

Fænomenal produktion og tekst fra den sydafrikanske rapper. Der er et par perler at finde på hans nye album iNDiGO, og “Anywhere” er bestemt en af dem. 

Illmac & Frak - MIA

Temmelig simpelt track med et godt beat, et fornuftigt omkvæd og nogle rigtig gode vers. Det bliver man sgu aldrig træt af, når det er skruet sammen så godt som i dette tilfælde! 

Yungeen Ace - So Long

Han blev skudt otte gange sidste år, og i sidste måned var han offer for et voldsomt overfald, men Yungeen Ace står stadig! Den 20-årige rapper fra Florida har netop udgivet den følelsesladede single “So Long”.  

Marlon Craft - Do The Work

“Do the Work” har et stærkt budskab, og den talentfulde rapper imponerer endnu en gang. Fremragende! 

Melii - Feel Me

Melii synger hovedsagligt på sit nye album phAses, men “Feel Me” hælder en hel del mere til rapfløjen. Det klarer hun så sandelig godt! 

G Count - Pope Vs. Pontiff (Featuring Pusha T)

Godt at høre nyt fra G Count! Det klavertunge trapbeat passer perfekt til både ham og selveste Pusha T, der smider et rigtig godt vers. 

Rich The Kid - Save That

Produceren bag Kodak Blacks “Zeze” og Tygas kæmpehit “Taste”, D.A. Doman, udleverer endnu et fremragende beat, denne gang til Rich The Kid. Bestemt en af mine favoritter fra hans seneste album. 

NGHTMRE - Redlight (Featuring A$AP Ferg)

Storslået track fra EDM-produceren NGHTMRE, der langsomt bevæger sig over mod hiphoppen. Ferg er det perfekte valg af rapper til et slagkraftigt track som dette! 

Yelawolf - Trailer Park Hollywood

Endnu en banger fra Trunk Muzik 3. “Trailer Park Hollywood” er produceret af WLPWR, og beatet passer perfekt til en energisk rapper som Yelawolf. 

Birdman & Juvenile - From The Bottom

“From The Bottom” er fra Birdman og Juveniles nye kollaborative album Just Another Gangsta. Jeg blev virkelig overrasket over kvaliteten af dette album. Jeg kan klart anbefale at give hele udgivelsen en chance! 

Don Trip - Keep Counting (Featuring Juicy J)

Et af flere højdepunkter fra Don Trips nye udgivelse Don’t Feed the Guerrillas. Han får fint besøg af selveste Juicy J på den motiverende “Keep Counting”. 

Young Dolph - By Mistake (Remix) (Featuring Juicy J & Project Pat)

Sidste års “By Mistake” får et friskt pust med hjælp fra to Memphis-legender, Juicy J og storebror Project Pat. 

Artigeardit - Joggingsæt

Han gør det endnu en gang! Totalt gennemført! “Joggingsæt” er seneste single fra kæmpetalentet Artigeardit. 

Radamiz - Save The Youth (Featuring History & Tedy Andreas)

Radamiz fortjener så meget mere opmærksomhed. “Save The Youth” er et virkelig gennemført track og har været på repeat hos mig siden udgivelsen! 

Nuez - Avirex (Featuring Freddie Gibbs)

Freddie Gibbs er en af vore generations bedste rappere, hvis du spørger mig. Han og Madlib forbereder i øjeblikket udgivelsen af Bandana, men det holder ikke Gangsta Gibbs fra at bidrage til Nuez’ nye single “Avirex”. 

Philthy Rich - East Oakland Legend

West Coast! Den 36-årige rapper hopper på et beat fra The Mekanix og gør, hvad han gør bedst. Jeg er vild med det! 

Maino & Kafani - Die to See Me Live (Featuring G8z)

Et højdepunkt fra Maino og Kafanis nye ep, Fast Hustle. Jeg har fundet mig selv vende tilbage til dette nummer mange gange på det seneste. 

Col3trane - Superpowers (Featuring GoldLink)

Lækker produktion fra Mojam. GoldLink bringer sit unikke flow i fokus som altid. “Superpowers” er meget vel første single fra 19-årige Col3tranes kommende ep, Heroine

Stro - I’m Up

En af de allermest talentfulde rappere, Stro, er klar med en ny single, “I’m Up”. Han har også et rigtig godt øre og en god forståelse for, hvilken produktion, der passer ham bedst. 

Nipsey Hussle - Dedication (Featuring Kendrick Lamar) og Nipsey Hussle - Double Up (Featuring Belly & Dom Kennedy)

Til ære for Nipsey Hussle slutter jeg denne uges playliste af med et par numre fra sidste års album Victory Lap. 33-årige Nipsey blev skudt og dræbt i søndags foran en af sine egne tøjbutikker. Han var mere end blot en rapper – han bidrog virkelig til lokalsamfundet. Du er og var en kæmpe inspiration for mig og mange andre. Hvil i fred. 

Hør sangene på Spotify nedenfor:

Hør playlisten på andre streamingtjenester, blandt andet Apple Music:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA