x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er som sædvanlig spækket med ugens bedste bangers. Hør alle sangene nedenfor – så er ugen reddet!

Curren$y & Statik Selektah - Forever 

En af de mest hårdtarbejdende rappere er nu klar med endnu mere ny musik – denne gang har han teamet op med produceren Statik Selektah, og sammen har de udgivet Gran Turismo. Jeg tror ærlig talt aldrig, at Curren$y har udgivet et nummer, som jeg ikke brød mig om. “Forever” er et smooth track, som slutter Gran Turismo af på toppen. 

Injury Reserve - Wax On (Freddie Gibbs)

Trioen har netop udgivet deres debutalbum. Udgivelsen byder på en masse variation, hvilket gør det selvbetitlede album virkelig interessant. Der er fint besøg af selveste Freddie Gibbs på en af mine personlige favoritter, “Wax On”. 

Ugly God - Lost In The Sauce

Produktionen passer virkelig godt til Ugly God, og det skyldes meget vel, at han selv har skruet beatet sammen. Han skriver ikke de bedste tekster, han har ikke noget ekstraordinært flow, men han er bare begyndt at gøre sin egen ting til punkt og prikke her på det seneste.

CJ Fly - Bird 

Det er godt nok længe siden, at vi sidst fik ny musik fra CJ Fly. Pro Era-rapperen har nu udgivet sit første stykke solomusik i tre år, og det er et fornuftigt comeback-nummer, han har sig her. 

slowthai - Inglorious (Featuring Skepta)

Britiske slowthai udgav i fredags sit debutalbum Nothing Great About Britain. Jeg har virkelig respekt for det her album – den 24-årige rapper formår at skabe sin helt egen lyd og stil samt bringe et budskab med sin musik. “Inglorious” har forresten en rigtig fed musikvideo, som jeg klart kan anbefale. 

Stunna 4 Vegas - Hittin 4

Virkelig hårdt og aggressivt nummer fra Stunna 4 Vegas’ nye udgivelse BIG 4x, som er hans debutalbum. Den 23-årige rapper har fået hjælp og støtte af det nye stjerneskud DaBaby, der også gør sig et par optrædener på albummet. Hold godt øje med Stunna i fremtiden! 

Lil Sheik - Demons (Featuring DaBoii)

Lil Sheik får besøg af SOB X RBEs DaBoii på højdepunktet “Demons” fra Stuck In These Streets II. De to rappere er et godt match, og man bliver aldrig træt af DaBoiis aggressive stil.

Young Dolph - Crashin’ Out

Der er bare noget over Young Dolphs iskolde flow og tilstedeværelse. Specielt, når han lige smider et par linjer her og der, med lidt ekstra power bag, indimellem de mere døsige rim. 

LNDN DRGS & Curren$y - Ghetto Gospel

Så bliver det vidst ikke meget bedre! Armen i karmen og en stille køretur nær kysten på en sommerdag, mens dette nummer spiller i højtalerne – se, det var noget! 

Chevy Woods - New 90’s

Titelnummeret fra Chevy Woods’ nye album er også et af de bedste tracks på udgivelsen. Wiz Khalifas gode ven skuffer sjældent. 

Tyler, The Creator - Earfquake (Featuring Charlie Wilson, Devonté Hynes & Playboi Carti)

Efterfølgeren til en af dette årtis bedste udgivelser, Flower Boy, er nu på gaden. Navnet er IGOR, og er en virkelig spændende og ikke mindst anderledes musikalsk oplevelse. Albummet skiller vandene blandt musikfans, hvilket oftest betyder, at man har fat i noget, og jeg anbefaler helt klart at du selv lytter til IGORi sin fulde form. “Earfquake” er en god teaser til, hvad der venter på resten af albummet. 

DJ Khaled - Higher (Featuring Nipsey Hussle & John Legend)

“Higher” er et af de numre, hvor historien bag, er mindst ligeså vigtig. Blot tre dage efter at have optaget musikvideoen, blev Nipsey Hussle skudt og dræbt. “Higher” er en smuk måde at mindes Nipsey, som bidrog virkelig meget til hans lokalsamfund - en sand legende. 

GoldLink - Zulu Screams (Featuring Maleek Berry & Bibi Bourelly)

Et upbeat nummer med god stemning! GoldLink skuffer aldrig, og hans seneste single byder på massere af gode vibes. “Zulu Screams” er produceret af P2J. 

Logic - Lost In Translation

Sidste nummer på Logics seneste album, Confessions of a Dangerous Mind, som er en blandet omgang af både gode og dårlige tracks. “Lost In Translation” er dog et af de gode af slagsen. 

The Mekanix - Swuditizmane (Featuring Casual & 4rAx)

Dette er vidst, hvad man kalder for en “slapper” – The Mekanix’ specialitet. Producerduoen fra Oakland (også kendt som Bay Area) har i snart to årtier formet og bidraget til byens og områdets lyd. “Swuditizmane” er fra deres seneste album Donuts, som bygger videre på det klassiske lydbillede, de har skabt gennem årene. 

Vee tha Rula - Never Settle

Vee tha Rula viser sit kæmpe talent frem på “Never Settle”. Den 31-årige rapper skifter mellem diverse imponerende flows og leverer skarp lyrik på samme tid. 

DJ Premier - Headlines (Featuring Westside Gunn, Conway & Benny the Butcher)

Griselda-holdet møder talstærkt op på DJ Premiers nye nummer, “Headlines”. Premiers produktion passer perfekt sammen med resten af gutterne.

KXNG Crooked - Storm

“Grab a NY classic and drag it to the west coast” rapper KXNG Crooked på denne uges nye track – og det er lige præcis, hvad han gør! “Storm” sampler Mobb Deeps “Quiet Storm” fra 1999-albummet Murda Muzik. Crooked er en ægte lyriker.

Wu-Tang Clan - On That Sht Again (Ghostface Killah & RZA)

Den legendariske Wu-Tang Clan har udgivet en ny ep, der er inspireret af deres nye dokumentarserie Of Mics and Men. Hele Wu-Tang holdet gav koncert i Royal Arena den 21. maj, sammen med Public Enemy, De La Soul og ikke mindst DJ Premier, der allerede har bidraget til denne uges playliste. Læs anmeldelsen af koncerten her.

Sheek Louch - New York Shit (Featuring Fat Joe & Havoc) 

Vi holder os til New Yorker-stilen, med “New York Shit” fra Sheek Louch’ nye udgivelse Beast Mode, Vol. 3. Nummeret går hånd i hånd med det forrige nummer på denne playliste og slutter også listen af på fornemmeste vis. Virkelig et fedt track! 

Hør playlisten på Spotify her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA