x

Få råd til at opleve musikken live

Få råd til at opleve musikken live

Er du en af de rigtig mange danskere, for hvem musikken spiller en helt central nøglerolle i livet? Og har du abonnement på mindst en af de store musikstreamingtjenester? Så kan du med rette kalde dig selv for en regulær musikentusiast! Musik er også en en herlig ting, og det har en tendens til at få os til at stå sammen, og opleve gode stunder i selskab med dem vi holder af. Og for lige at vende tilbage til det med musikstreamingtjenesterne, så er der virkelig sket noget i de senere år. I 2017 berettede Danmarks Statistik således om, at streamingomsætningen i Danmark var steget fra 105 mio. kroner i 2012, til hele 466 mio. kroner i 2017. Vi taler altså om en stigning på eksplosive 345%! Rigtig mange af de musikglade danskere kombinerer streamingen af deres favoritkunstnere, med også at tage til koncerter. Ikke bare i Danmark, men også i storbyer, verden over. Kunne du også tænke dig dette, men har du blot ikke på nuværende tidspunkt penge på kistebunden til det? Så fortvivl ikke, for vi har et godt tilbud klar til dig! 

Musikrejser er populære, og du kan sagtens unde dig selv denne oplevelse for livet 

Rigtig mange musikglade danskere tager på deciderede musikrejser. Det vil sige rejser, hvor hotelophold og sightseeing i storbyen, kombineres med en tur til en koncert med ens favoritband. Drømmer du også om dette, men har pt. ikke mulighed for det af økonomiske årsager? Så bør du overveje om det ikke var på sin plads, at unde dig selv denne luksus. Umiddelbart er vejen frem, at du sparer op til det, men kan du ikke nå at have hele beløbet klar til koncertdagen, så kan du med fordel optage et lån. Vi anbefaler dig kun at optage et som dækker det beløb du rent faktisk har behov for, samt at have en plan klar for tilbagebetalingen. Indhent f.eks. et godt tilbud på et DER lån. Lige nu kan du nemlig optage det til en rente der starter ved kun 9,9%. 

Hvilken koncert skal du til? 

Optagelsen af et lån, f.eks. hos D:E:R Privat Finans, kan blive din adgang til en koncertoplevelse du aldrig vil glemme. Hvis du i forvejen går og sparer op til formålet, så kan et lån sagtens være en fornuftig mulighed. Du skal blot de penge du har øremærket til opsparing, til at betale lånet tilbage, og voila, så er koncertdrømmen indfriet. 

 

Nu er spørgsmålet blot hvilken koncert du skal til, og hvor du vil rejse hen? Med det omtalte tilbud kan du låne helt op til 100.000,-. Det er dog nok tvivlsomt at du har behov for så mange penge til din koncertdrøm, men et mindre beløb kan jo også gå an. Husk at nyde livet, samt at unde dig selv lidt luksus, blot en gang imellem. 

 

DENNE ARTIKEL ER BETALT AF D:E:R PRIVAT FINANS


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA