x

Se de bedste videoer fra Dynaudio-studiet på Smukfest

Se de bedste videoer fra Dynaudio-studiet på Smukfest

Billedet: Johnson, vært i Dynaudio Unheard-studiet

Se videoer med de fremadstormende kunstnere Patina og Rikke Thomsen

I år kunne man opleve et top-professionelt lydstudie på KærligHeden hele ugen på Smukfest. Studiet var opstillet i en 40 fods container af højttaler-producenten Dynaudio, som under navnet Dynaudio Unheard havde inviteret alle deltagere i KarriereKanonen og Vækstlaget til at indspille i studiet, ganske gratis.

De kunstnere, som kom i studiet, fik 60 minutter indspilningstid sammen med den prisvindende, amerikanske producer Ashley Shepherd, et færdigproduceret live-nummer, en professionelt produceret musikvideo og stemningsbilleder fra deres optræden – uden at de skulle betale en krone for det. En del af kunstnerne blevet også interviewet af Dynaudios vært, den erfarne rapper Johnson.

– Vi vil gerne give tilbage til musikken. Vi har arbejdet med musikere i snart fire årtier, og det her er vores måde at give lidt tilbage. Når alt kommer til alt er en højttaler ikke meget værd uden musik, udtaler Christian Bennike, Global Marketingchef hos Dynaudio om baggrunden for Dynaudio Unheard-studiet og fortsætter:

– Det koster dem ikke en krone at deltage. Musikerne beholder deres rettigheder, og kan bruge alt indholdet præcis, som de har lyst til,

Du kan opleve alle kunstnere, der har været igennem Dynaudio Unheard ved at besøge video.dynaudio.com/unheard. Der er mere end 100 videoer med fremragende upcoming musikere. 

Nedenfor kan du se nogle af de flotteste videoer fra Dynaudio Unheard på Smukfest:

 

Patina vandt KarriereKanonen på Smukfest og bliver i øjeblikket spillet på P3:

 

Rikke Thomsen har vakt stor opmærksomhed med sin sangskrivning på klingende sønderjysk og er i oktober og november opvarmning på hele Annika Aakjærs næsten udsolgte efterårsturné. Her synger hun Bob Dylans "Don't Think Twice, It's Alright" i sin meget personlige, sønderjyske fortolkning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA