x

P3 PRIS-VINDER DREW SYCAMORE: ”Jeg anede ikke, hvem der lyttede til min musik, men nu har jeg mødt dem”

 P3 PRIS-VINDER DREW SYCAMORE: ”Jeg anede ikke, hvem der lyttede til min musik, men nu har jeg mødt dem”

I aftes blev P3 Guld-showet afholdt i DR Koncertsalen. Efter showet talte vi med Drew Sycamore, der vandt hovedprisen, P3 Prisen og 50.000 kroner. Som noget nyt deler vinderen af P3 Prisen og P3 Talentet de 100.000 kroner, der tidligere er gået til vinderen af P3 Prisen, ligeligt mellem sig.

Til lykke, det var en dybfølt tale, du holdt. Nu matcher du din mand (Mattias Kolstrup alias Liberty, tidligere Dúné) i P3-Priser?

– Tak, ha, ha, ja, nu står vi lige.

Var du nervøs i aften, eller nød du det?

– Jeg var helt klart mest nervøs for det med prisen; at spille er som at trække vejret, det kan jeg gøre i søvne. Jeg var nervøs for at holde tale, jeg havde skrevet den ned på forhånd, så jeg ikke glemte noget.

Modsat for eksempel X Factor, hvor vinderen aldrig sælger en plade, er listen af P3 Guld-vindere virkelig stærk fra Saybia over Swan Lee og Tina Dickow til MØ og The Minds of 99. Hvordan er det at komme i det selskab? Er der noget at leve op til, adel forpligter?

– Ja, ha, ha, helt vildt. Det er jo det største skulderklap og den største anerkendelse at få. Jeg forstår det slet ikke, jeg forstår det ikke, ha, ha. Det skal lige sive ind.

Musikken har på det nærmeste været lukket ned i halvandet år, men du har modsat breaket under corona. Hvordan har du oplevet det?

– Det har jo været virkelig specielt og mærkeligt, og nu oplever jeg, at man er ovre en pukkel, og at der er en enorm energi.  Som jeg også sagde i min tale: ”Det er virkelig dejligt at møde jer.” Jeg anede ikke, hvem det var, der lyttede til min musik, men nu har jeg mødt dem. Det har været så fedt, og de er pissesøde. Det har været sindssygt.

Du har været på forsiden af GAFFA. Har du noget at sige til vores læsere?

– GAFFA har faktisk støttet mig lige fra min allerførste single, så tak for det. Jeg fik jo tre forsider (GAFFAs juninummer 2021 udkom i med tre forskellige forsider, red.), det synes jeg var superfedt. Tusind tak for det.

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Halløj på badehotellet-stemning til P3 Guld


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA