x

Seks stjerner til Danmarks Grimmeste Festival

Seks stjerner til Danmarks Grimmeste Festival

Danmarks Grimmeste Festival blev med udgangspunkt i den nedlagte landejendom Grimhøjgård i Brabrand ved Århus i år afholdt for femte gang. Det ser ud, som om man nu har fundet formen for et arrangement, der gradvis har tilkæmpet sig en niche på festivalmarkedet.  Der blev i hvert fald for første gang i festivalens historie meldt udsolgt allerede fredag eftermiddag.

Stemningen på festivalen er en helt unik blanding af bondegårdsferie, havefest og god musik. Festivalområdet og de to scener -  Bonzai, der er placeret på gårdspladsen op ad stuehuset og Skovscenen, der ligger i frugthaven lige bag stuehuset - er til at overskue, og man skal altså ikke gå en maraton imellem scenerne som på andre festivaler. Det er et velkendt problem på større festivaler, at man som gæst ikke får hørt halvdelen af det, man har planlagt hjemmefra, fordi det rent logistisk er umuligt. På Den Grimmeste er der godt nok hverken "Sørøverbarer", snekanoner eller storskærme, men derimod et passende antal udskænkningssteder i forhold til gæsteantallet og dermed lejlighed til at komme helt tæt på scenen og være med i koncerterne.

Musikprogrammet har været imponerende godt i år, og det er rent faktisk muligt at høre det hele, fordi der kun er musik på én scene ad gangen. Ud over de anmeldelser der ligger her på siden, af blandt andre Vincent Van GoGo (billedet) har GAFFAs udsending også hørt fremragende koncerter og optrædener med The Broken Beats, Mejeriet, BliGlad, The Blue Van, Maria Timm, Balstyrko og Lucy Love.

Samlet set en oplevelse til seks ud af seks stjerner.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA