x

Supershine, studiedagbog del 1

Supershine, studiedagbog del 1

Supershine @ Vibe Factory - fredag 23. april 2010
Mandag morgen trak vi i læder støvlerne, købte to kartoner smøger og en masse kaffe. Bussen blev pakket med alt, hvad vi ejer og nogle rockmusikere, for at køre til Jakob Winther i Vibe Factory Studios. Mathias startede med at sende hele bandet hjem og sove videre, så han i fred og ro kunne lave tromme sound med vores to teknikere Jakob Winther og Tor "Vilddyr" Kristensen. Det er noget med nogle mikrofoner, knapper og blikkende dioder - så det gider vi ikke snakke om. Pointen er, at da vi kom tirsdag formiddag, lød de gamle tønder som en sammensmeltning af Led Zeppelin og Phil Collins. Stort, vulgært og powerfuldt; som vi elsker det. Når der er stortromme, så er der fan'me stortromme. Og så på hovedet i seng.

Tirsdag gik, på trods af blødende håndfalder, relativt smerte frit: 5 grundtracks på bånd. Lortet spiller, og Winther er god til at holde os i ørerne.

Onsdag: Blom og Christoffer startede dagen hos vores søde revisor med croissainter og bitter svensk firmakaffe. Det så fint ud, vi bonnede skattefar for en håndøre eller to. Smart. Tilbage i studiet spillede tingene stadigvæk, og der blev arbejdet lidt på nye tracks, og der blev lagt flere grundspor på bånd.

Torsdag: Kæmpe krise… En irritable producer og et udueligt rockband er ikke nogen kreativ livskilde. Det gør det hellere ikke nemmere, når dagsprogrammet stod på alternativ percussion-baserede sommerhit. Hvor svært kan det fucking være at blive enige om en bongotromme-rytme? Anyway, big fight over little problem. Herre Winther tog sin jakke og skred… Heldigvis kom han tilbage få minutter senere med bagerrugbrød og slagterpølse. Og der var satanedme tiltrængt, så blev det lille rockband glade igen, og bongotrommen erstattet af AC/DC-trommer. Ikke så meget pis.

Vores smukke libanesiske manager Yasmine kom forbi med en ramme bajere, da hun syntes, vi fortjente et lille afbræk. Passende nok holdt vores pladeselskab Playground Music den årlige "35 kasser øl fest". Resten må vi hellere spare jer for. Lad os bare sige fredag morgen er blevet til fredag formiddag, før vi kom rigtigt igang. Mathias tager sig en velfortjent pause, mens Simon knokler med den røde Rickenbacker. Det lyder ret overbevisende allerede nu.

Stay tuned, over and out.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA