x

The Kissaway Trails turnedagbog kapitel 1

The Kissaway Trails turnedagbog kapitel 1

Kære GAFFA-læsere.

Efter en flyvetur på over 10 timer landede vi i et iskoldt Toronto – minus 15 grader! Halvanden time senere skulle vi til meet and greet med MXD (Music Export Denmark) og branchefolk på Trump Hotel. På gratis sprut og øl plus et seriøst jetlag formåede vi alligevel at holde os kørende og var de sidste, der forlod receptionen. Vi fik hilst på de andre danske bands og den danske ambassadør i Canada.

På grund af jetlag vågnede vi vanvittigt tidligt næste morgen. Nu var dagen kommet, hvor vi skulle spille akustisk på Iceberg Radio i Toronto. Vi spillede “Tracy og It’s Close Up Far Away, og det gik rigtig godt, og efter det var der et interview med Hasse og Rune. Begge dele kan snart høres på Iceberg Radio på nettet. Samme aften spillede vi på klubben Silver Dollar, med moi Caprice og nogle cool canadiske bands, Uncut og Les Breastfeeders.

Vi gik på kl. 02.00 og gav den rigtig meget gas og publikum var glade. Der var bl.a. en japansk og en canadisk radio-dj, og de var meget interesserede i vores musik og fik vores album med hjem, og flere branchefolk var også rigtig positive. Efter det var der et mindre after party, og da det var overstået tog vi på hotel for at pleje vores trætte kroppe.

I dag står den på en koncert i en meget stor pladeforretning der hedder Sam the Record Man, der i øvrigt har en større scene end de fleste danske spillesteder :0) Dét er alle de danske bands, der spiller i dag. Funky Nashville, PowerSolo, moi Caprice, Vincent Van Go Go og os. Indtil videre er Canada et fantastisk land, og folk er utrolig gæstfri, så vi er meget positive.

Kys fra
The Kissaway Trail

The Kissaway Trails hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA