En publikumspris!

Stemmeboksen til GAFFA-Prisen 2023 er nu åben!

Du er med til at afgøre, hvem der skal vinde de prestigefulde priser.

GAFFAs redaktion har skabt en bruttogruppe ved at gennemgå musikåret og indstille en lang række artister efter en vurdering af deres præstationer i 2022. 

I 2023 er der 18 forskellige priskategorier, blandt andet Årets Danske Band, Årets Danske Udgivelse og Årets Danske Hit. 

Processen er således, at de fem indstillede artister, der i hver kategori har modtaget flest publikumsstemmer, bliver nomineret til en GAFFA-pris. De nominerede afsløres kort efter, at afstemningen slutter.

Du kan give op til 3 stemmer i hver kategori og fortryder du efterfølgende, kan du altid logge ind igen og ændre din stemme.

Sådan stemmer du!

For at stemme skal du være logget ind som GAFFA+ Free, GAFFA+ Digital eller GAFFA+ Premium. 

Er du ikke medlem i dag, tager det kort tid at oprette dig, og vælger du GAFFA+ Free, er det gratis. Som GAFFA+ Digital kan du for blot 29 kr. om måneden læse ALT på gaffa.dk. Og betaler du 10 kr. mere, får du også Danmarks bedste musikmagasin sendt hjem til dig. 

Er du GAFFA+ medlem, men har glemt din adgangskode, kan du nulstille koden. Vær OBS på, at systemmail fra GAFFA kan ende i din mailboks’ spam-filter.  

Stemmeperioden er fra den 19. januar til den 5. februar. 

GOD AFSTEMNING!

STOR TAK til GAFFA-Prisens sponsorer:

Login for at stemme til GAFFA-Prisen 2023

Du skal være registreret GAFFA+ medlem for at vi kan modtage din stemme. 

Det koster ikke noget at blive GAFFA+ Free medlem. Ønsker du at få fuld adgang til alt på gaffa.dk, rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler samt en masse andre fordele, kan du vælge GAFFA+ Digital for kun 1 kr. den første måned og derefter 29 kr./mdr. Ønsker du at få sendt GAFFA magasinet hjem til dig, koster det kun 10 kr. ekstra. 

Er du i forvejen GAFFA+ medlem logger du blot ind og stemmer.  


Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE