lørdag – 13.08.2022 – 18:00 til 20:00

Store VEGA

eventim / 280,00 KR.

Køb billet

Ovenpå Perfume Genius’ mesterlige femte album, ‘Set My Heart on Fire Immediately’, udkommer den eksperimenterende popstjerne med opfølgeren ‘Ugly Season’ til juni. Det markeres i Store VEGA den 13. august, når Perfume Genius giver sin første danske koncert i fem år.

Mike Hadreas alias Perfume Genius – et af avantgarde-poppens største navne lige nu – heler sig selv gennem sin musik, album for album. I 2017, samme år som den seneste koncert på dansk grund, markerede Perfume Genius med sit fjerde album, ‘No Shape’ et gennembrud i uddrivelsen af de indre dæmoner med et eksalteret, frigørende og på alle måder triumferende album.

Men 'No Shape’ markerede også et musikalsk gennembrud; krystalliserede den verdensomspændende fanskare og blæste anmeldere bagover. I 2020 tog Perfume Genius det næste skridt med albummet ‘Set My Heart on Fire Immediately’, der udforsker og undergraver begreber om maskulinitet og traditionelle roller, og som afslørede Perfume Genius og hans rigt ornamenterede poplyd fra den mest fokuserede og sylespidse side hidtil.

Tiden mellem de to udgivelser har Perfume Genius skrevet musik til danse- og musikforestillingen ‘The Sun Still Burns Here’. Lyden til denne forestilling – der var koreograferet af Kate Wallich og fremført af Hadreas i samarbejde med Wallichs dansekompagni – er blevet kaldet “dance floor euphoria” af Pitchfork, og musikken samles nu endelig på det længe ventede sjette album, ‘Ugly Season’.

ANNONCE