onsdag – 02.11.2022 – 19:00 til 21:00

Mina Okabe

VEGA - Musikkens Hus, Store VEGA

ticketmaster / 270,00 KR.

Køb billet

"Hver SPOT Festival har nogle must see-koncerter, hvor køerne slanger sig rundt om hegn og bygninger længe før dørene åbner, og som efterfølgende bliver en del af en fælles referenceramme for årets festival. Mina Okabes navn har stået på den liste i et godt stykke tid.”

Sådan skrev Gaffa efter Mina Okabes koncert i Musikhuset til sidste års Spot Festival i Aarhus. En koncert, hvor publikum kvitterede med stående klapsalver, da det virale hit, der netop har rundet 1 mio. såkaldte reels på instagram, blev spillet.

Siden har hun blandt andet udgivet albummet Better Days, der fik femstjernede anmeldelser fra både Gaffa og Soundvenue. Til efteråret tager Mina Okabe på headliner-tour med sit band. En tour, der bringer hende til blandt andet Aalborg, Aarhus og København. På setlisten vil P3’s Uundgåelige nummeret "I’m Done" og top 10 radiosinglen "Walk Away" helt sikkert også være at finde blandt Mina Okabes mange personlige sange, som hun mestrer at levere med stor indlevelse og sin signifikante stemme.

ANNONCE