tirsdag – 11.10.2022 – 20:00 til 22:00

Store VEGA

eventim / 280,00 KR.

Køb billet

Angel Olsens sjette album, 'Big Time', udkommer 3. juni. Den seneste udvidelse af den amerikanske singer/songwriters i forvejen hyldede bagkatalog fejres med en koncert i Store Vega.

Angel Olsen runder et skarpt hjørne i 2022. Dette år markerer et årti, siden den hyperelastiske sanger og sangskriver udgav debutalbummet 'Half Way Home'. Efter debuten har Angel Olsen udgivet yderligere fire genretrodsige albums, der – uden nogensinde at slå rødder – berører dunkel lo-fi-folk, alternativ country, indie rock og artrock, hvilket kun stiller ét løfte til lytteren: Forvent det uventede.

Med begejstrede anmeldere og deslige fans ved sin side har Angel Olsens lyd over tid vokset sig fra introverte indierock-sensibiliteter til spektakulære, kraftfulde energiudladninger. Efter anmelderfavoritter som 'Burn Your Fire For No Witness', 'My Woman' og 'All Mirrors' følger i 2022 udgivelsen af hendes sjette album, 'Big Time', der indskriver sig som et nyt kapitel i historien om Angel Olsen.

'Big Time' er skrevet i en periode præget af store tab, stor kærlighed og store indsigter. Ikke længe efter at Angel Olsen kom overens med sin nyvundne queerstatus i en alder af 34 mistede hun begge sine forældre med få ugers mellemrum. Først sin far. Så sin mor. Men sideløbende med det enorme tab, det er at miste sine forældre, fyldtes Angel Olsen af en kraftfuld følelse af ny kærlighed med sin partner, og 'Big Time' rummer begge dele; frygtløs styrkelse og dyb, transformerende sorg.

ANNONCE