søndag – 09.10.2022 – 18:00 til 20:00

Amager Bio

eventim / 280,00 KR.

Køb billet

Han skulle have spillet sin første koncert i Danmark på Lille VEGA – men Conor Maynard endte med at fylde Store VEGA til bristepunktet i stedet. Nu vender den britiske popstjerne tilbage til Danmark med en koncert i Amager Bio 9. oktober.

Det hele startede for Conor Maynard i midt-00'erne med cover-sange på YouTube, inden han som 19-årig i 2012 med hittet 'Can't Say No' og debutalbummet 'Contrast' – der inkluderer hele fem top-ti-singler – skabte sig en status som et internationalt stjernetalent takket være sin himmelske og opløftende stemme.

Spoler vi et årti frem, står den i dag 29-årige Conor Maynard stærkere end nogensinde før. Multikunstneren vendte sin plads i majorlabel-folden ryggen i begyndelsen af 2020 – lige før coronapandemien – og er i stedet gået helt egne veje. Det har allerede ført en håndfuld stærke singler med sig, blandt andet numre som ‘What I Put You Through’, ‘Believers’ med Alan Walker og ‘Alone With You’ med danske Hedegaard.

Conor Maynard er blevet sammenlignet med Justin Bieber og har arbejdet sammen med både Pharrell Williams, Timbaland og R3hab, men det er særligt hans umiddelbare catchyness og jordbundne personlighed, der over hele verden – også i Danmark – har skabt en stor fanskare. Alene i 2021 blev hans musik streamet 300 millioner gange på Apple Music og Spotify, og hans populære YouTube-profil har i dag mere end 12 millioner følgere. Han hører til blandt de 10 mest fulgte britiske musikere på TikTok, han har haft kæmpe succes med sin YouTube-opfindelse kaldet ‘Sing Offs’ (over en milliard streams), og i 2018 understregede han sine mangefacetterede evner som Broadway-sanger med en hovedrolle i ‘Kinky Boots’.

ANNONCE