torsdag – 06.10.2022 – 21:00 til 23:00

Pumpehuset

eventim / 320,00 KR.

Køb billet

GZA besøger Pumpehuset fredag den 6. oktober 2022 med den Corona udsatte 25 års jubilæums tour for sit kultalbum Liquid Swords fra 1995.

Albummet Liquid Swords blev produceret af Wu-Tang-generalen RZA, som er en af verdens bedste hiphopproducere, og gæstes af samtlige af de øvrige Wu-Tang medlemmer. Albummet anses som det bedste soloalbum nogensinde udgivet af et medlem fra Wu-Tang Clan kollektivet!

Allerede i 80’erne havde GZA en gruppe sammen med Ol'Dirty Bastard & RZA som hed ”All In Together Now”. Det var dog først i 1992 at RZA dannede Wu-Tang. Gruppen indspillede deres første album og udgav året efter det legendariske debutalbum Enter The Wu-Tang (36 Chambers).

Det seneste stykke tid er GZA begyndt at lave forelæsninger på Harward University og på diverse skoler i sin hjemby New York for at inspirere elever til større interessere for det mere naturvidenskabelige. GZA er endda aktuel på Netflix med serien Liquid Science. I serien rejser GZA jorden rundt og mødes med diverse forskere for at tale om hvordan moderne videnskab har ændret vores liv.

Vi ser frem til en legendarisk aften med geniet GZA. Sidst GZA var forbi Danmark i 2019, spillede han 2 koncerter i Pumpehuset, hvor den ene var udsolgt og den anden tæt på det samme.

Support kommer fra danske DJ Typhoon.

ANNONCE