mandag – 26.09.2022 – 18:00 til 20:00

Store VEGA

eventim / 350,00 KR.

Køb billet

Først var de fem. Så var de tre. Nu er Years & Years blevet et synonym for popstjernen Olly Alexanders endeløse endeløse himmelfærd, der har taget Years & Years til nye højder med det nye, anmelderroste album ‘Night Call’. 26. september vender Years & Years tilbage til Danmark med en koncert i Store VEGA.

Få popnavne formår at gøre hjertekvaler til en sexet fest. Men netop dette kendetegner Olly Alexander, der egenhændigt har overtaget tøjlerne for Years & Years, som han i knap et årti har været frontmand for. Og skulle man frygte, at enegangen har sat en dæmper på festen, som vi kender den fra internationale hits som ‘King’ og ‘Desire’, maner Olly Alexander alias Years & Years den til jorden på det nye album ‘Night Call’.

‘Night Call’ er en livsbekræftende samling af pulserende synthpop-bangers med armbevægelser og temaer, der matcher hinanden i størrelse. Sammen indrammer de Olly Alexanders post-pandemiske kødelige begær – en længsel efter både lyster og intimitet – og albummet har gået sin sejrsgang hos et væld af begejstrede anmeldelser.

Over tre succesfulde albummer til dato har Olly Alexander som sanger, skuespiller, mode- og kulturikon scoret fem Brit Award-nomineringer, garneret næsten fire en halv milliarder streams og skabt overskrifter som hovedrolleindehaver i det 11-dobbelte Bafta-nominerede tv-show ‘It’s A Sin’.

ANNONCE