torsdag – 12.10.2023 – 18:00 til 20:00

BONOBO

Store VEGA

eventim / 280,00 KR.

Køb billet

Bonobo spreder elektronisk magi i VEGA

Den anerkendte producer, dj og musiker gæster Store VEGA den 12. oktober med sine chillede og meditative beats.

Britiske Simon Green er en særlig fugl i den elektroniske musikjungle. Få musikere kan som ham skabe chillede og organiske, sample-baserede beats, der både griber, omfavner og løfter lytteren.

At lægge ører til hans stemningsfulde og dragende produktioner er som at træde ind i en kulørt og meditativ særverden fuld af smukke gevækster, forunderlige væsner og glitrende vandfald. Apropos naturmetaforerne, så har Bonobo har taget sit kunstnernavn fra en lille chimpanseart.

Igennem Bonobos mere end 20 år lange karriere har hans musikalske udtryk udviklet sig fra støvede, triphoppede produktioner til komplekse og filmiske kompositioner, der griber dybt i genreskuffen. Hans diskografi rummer således elementer af bl.a. jazz, folk, soul, house og downbeat og inspiration fra både afrikanske, asiatiske og mellemøstlige musiktraditioner.

Bonobo debuterede med albummet ”Animal Magic” i 2000 på det stilskabende elektroniske label Ninja Tunes (Kae Tempest, Thundercat, Peggy Gou), der har udgivet alle hans i alt syv studiealbum. Det seneste, ”Fragments”, udkom sidste år og gik – ligesom den kritikerroste forgænger ”Migration” (2017) – top 5 i hjemlandet, mens det entrerede top 10 i både Schweiz, Holland, Belgien og Australien.

Britens status blev understreget i 2018, hvor Bonobo var nomineret i hele to kategorier for ”Migration”: Best Dance Recording (for nummeret ” Bambro Koyo Ganda”) og Best Dance/Electronic Album.

Bonobo har tidligere optrådt på Roskilde Festival og VEGA, og til efteråret er det igen muligt at opleve et af det nye årtusindes mest markante elektroniske musikere herhjemme. Det sker, når han den 12. oktober spreder sin elektroniske magi med et særligt dj-set på Store VEGA.

ANNONCE