onsdag – 04.10.2023 – 18:00 til 20:00

coco

Store VEGA

eventim / 340,00 KR.

Køb billet

Smukke og atmosfæriske hits fra betagende Coco O.

Coco O. er tilbage på den danske musikscene med den labre singleforløber ”Many Ways”. Det er en klassisk Coco O.-komposition, båret frem af en duvende blød produktion, udsøgte vokalharmonier og en stærk tekst om kærlighed og giftige relationer. Som bonus varsler Coco O., at man kan forvente mere ny musik fra hende i 2023.

Med solodebutalbummet It’s a Process (2021) konsoliderede Coco O. sig for alvor som dronningen af dansk soul og R&B. Det var et album, der krævede nerve, kærlighed, frustration og råstyrke at lave. Bl.a. fordi hun brugte lang tid på at dygtiggøre sig som producer, så hun i højere grad selv kunne skabe og kontrollere sit eget udtryk.

Resultatet var et både mageløst og tidløst R&B-album, som er præget af en udsøgt minimalisme, klassisk sangskrivning og Cocos stærke, sårbare og udtryksfulde vokal.

It’s a Process blev da også udråbt til et af årets bedste danske album af bl.a. Soundvenue, Berlingske samt Ekstrabladet og sikrede hende tre nomineringer til Steppeulven 2021.

Coco O. har opbygget et ry som et i særklasse stærkt live-navn, der med sin strålende karisma, overjordiske vokal, gennemarbejdede og sensuelle koreografi, smagfulde lysshow og et stærkt hold af sangere og musikere omkring sig iscenesætter sig selv som en souldiva i international klasse a la Sade og Solange.

ANNONCE