fredag – 06.10.2023 – 19:00 til 21:00

Cyd Williams

Lille VEGA

eventim / 180,00 KR.

Køb billet

Cyd Williams sætter ord på ungdommens sår og frihedsdrømme

Bag kunstnernavnet Cyd Williams, står den 23-årige sanger og sangskriver, William Risvig.

En karismatisk, jordnær og dragende sangskriver, der i 2023 er en del af VEGAs Udvalgte. Han har netop udgivet EP’en Alt VI Ka’ Drømme, som handler om længsel, naive følelser i forhold til at blive voksen og frygt for at miste sig selv. De seks sange er kulminationen på en personlig rejse gennem en svær tid for sangskriveren, og de minder ham om at tro på morgendagen.

Cyd Williams har i sine sange en særlig emotionel slagkraft, som har vist sig at resonere dybt hos ungdommen. Med blåtonede sange om tvivl, længsel og håbet om det bedre, omfavner Cyd Williams det sårbare i tilværelse på nærværende og rolig vis. De eftertænksomme fortællinger og melodiernes vekslen mellem melankoli og optimisme står ubetinget i fokus. Fortællinger som får sit liv i et drømmende og organisk lydunivers, hvad end det formidles blidt og bart eller støvet og storladent.

Sangskriveren kom for alvor ungdommens læber, da han tilbage i 2020 debuterede med soundtracks til de anmelderroste serier CENTRUM, GRÆNSER og FLOKKEN

ANNONCE