lørdag – 07.10.2023 – 16:00 til 18:00

Køge Metal Festival

Tapperiet

ticketmaster / 20,00 - 275,00 KR.

Køb billet

Køge Metal Festival er tilbage på Tapperiet lørdag den 7. oktober 2023!

 

Der er lagt op til en hidsig helaften med en håndfuld hårdtslående metalbands på to scener i Tapperiets koncertsal, opvarmning med heavy-hygge i caféen, og salg af lækker mad, kølige drikke og merchandise. Program- og tidsplan:

16:00 - Tapperiet åbner

18:00 - HateSphere

19:15 - Angstskríg

20:15 - Scar Symmetry

21:30 - Frantic Amber

22:45 - Bersærk

01:00 - Tapperiet lukker

 

Bersærk: I 2012 fik Danmark den vilde ulv tilbage, og samme år opstod Bersærk! "Danmarks bedste live band" - er gentagne gange blevet udtalt om den hedenske kvartet, og publikum er kendt for at ville komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige - der er dermed lagt på bålet til en af de helt intense koncerter til Køge Metal Festival! Bersærks seneste album "SOL" (2020) er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet, og som høstede store anmelderroser og priser. De ti nye numre på pladen udspiller sig som altid i Bersærks mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivningstalent. Bersærk har også udgivet "Mulm" (2015), "Jernbyrd" (2018) og "Live i Pumpehuset" (2019).

 

Scar Symmetry (SE): Scar Symmetry fra Sverige spiller melodisk dødsmetal, og blev dannet tilbage i 2004. Bandet er signet af Nuclear Blast Records, og har syv studiealbumudgivelser på CVet, af hvilke det længe ventede syvende album "The Singularity (Phase II - Xenotaph)" blev udgivet i juni i år. Scar Symmetry kendetegnes af en tight, kompleks og catchy rytmesektion kombineret med flænsende, virtuose guitarsoli, sfæriske synthesizers, og en alsidig og varieret vokal. Efter at have spillet hundredvis af shows over hele verden, og med et spritnyt album i vente, er Scar Symmetry nu klar til at indtage den postpandemiske verden med en højkoncentreret dosis progressiv, melodisk dødsmetal, og et dystert/futuristisk tekstunivers, der kredser om emner som transhumanisme og kunstig intelligens.

 

HateSphere: HateSphere er efterhånden en institution indenfor dansk metal. De har udgivet albums på nogle af verdens største metallabels (SPV Records, Napalm Records), og har turneret side om side med en lang række store internationale metalbands (Hypocrisy, Kreator, Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira). Deres håndspillede og oldschool metal rammer publikum lige i smasken, og animerer til en fælles-festlig headbang. Med HateSphere på scenen er der altid garanti for en velspillet, vellydende og medrivende koncert, og deres gode humør smitter i dén grad af på publikum. Bandet fejrer snart sølvbryllup, men er virilt som aldrig før!

 

Frantic Amber (SE): Frantic Amber er et melodisk dødsmetalband fra Stockholm, med fem kvindelige musikere i front. Deres lyd er et intensivt mix af tunge riffs, svævende melodier og aggressiv growl vokal. Frantic Amber har spillet koncerter over hele Europa og i Asien, headlinet egne tours og været på tour med bands som Six Feet Under og Entombed A.D. Bandets live show beskrives bedst som en eksplosiv energiudladning, med en suveræn sceneoptræden og unik karisma... Frantic Amber er et band som du ikke vil gå glip af til Køge Metal Festival! Angstskríg: Visionen for Angstskríg har fra duoens opstart og frem til nu været at skabe musik, som udfordrer såvel dem selv som lytteren. "No comfort zone" er det underliggende princip for duoen, for hvem det er afgørende at fordre tænkning og udfordre konventioner, for på den måde at medvirke til at skabe grobund for en forbedret verden. Der er intet tabu for bandet, kun dem, der skal brydes, og ét af de vigtige er det mentale helbred, som alle må forholde sig til. Og hvilken musik er bedre til at udtrykke ubehaget end metal?! Angstskríg omslutter lytteren i et vellydende mørke, der især trækker veksler på såvel norsk black, svensk melodi, dansk groove og islandsk melankoli. Musikken er riff-båren, og bærer en dyster tone, som slår ud i alle aspekter af bandets genre-fusionerende musik, der har black metal som musikalsk hovedåre.

ANNONCE