onsdag – 25.10.2023 – 00:00 til 02:00

MADONNA

Royal Arena

ticketmaster / 2.312,00 - 6.532,00 KR.

Køb billet

Madonna: The Celebration Tour 2023!

I en ikonisk viral video med en hentydning til sin banebrydende film Truth or Dare, offentliggjorde Madonna sin længe ventede Madonna: The Celebration Tour. Videoen indeholder bemærkelsesværdige navne som Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre og kulminerer med Amy Schumer, der udfordrer den globale superstjerne til at tage på turné og fremføre sine fire årtiers megahits. Madonna, der er den bedst sælgende kvindelige solo-turnékunstner gennem tiden, har taget imod udfordringen og den 25. oktober 2023 indtager den legendariske verdensstjerne Royal Arena med The Celebration Tour, som markerer hendes uovertrufne musikkatalog fra de sidste 40 år.

The Celebration Tour vil tage os med på Madonnas kunstneriske rejse gennem fire årtier og hædrer byen New York, hvor hendes musikalske karriere begyndte. "Jeg er spændt på at udforske så mange sange som muligt i håb om at give mine fans det show, de har ventet på," siger Madonna.

The Celebration Tour byder også på en enestående oplevelse med special guest Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue som vil være med på alle datoer.

ANNONCE