søndag – 29.10.2023 – 19:00 til 21:00

SØSTR

Ideal Bar

eventim / 205,00 KR.

Køb billet

En immersiv koncertoplevelse med SØSTR

Ideal bar bliver det første livevenue på klubscene niveau, der etablerer immersiv lyd som en fast mulighed. Det betyder, at nyere og upcoming artister og bands også får muligheden for at arbejde med et immersivt lydanlæg. Med en udvidelse af det eksisterende anlæg fra et stereosystem til et immersivt system med udgangspunkt i Dolby Atmos, har VEGA i Ideal Bar installereret i alt 18 højtalere.

Sharin og Louise Foo er gået sammen i avantgarde-popduoen SØSTR. Søstrene har fulgt hver sin vej og karriere – Sharin som en del af The Raveonettes og Louise med den ene fod i kunstverdenen og den anden som en tredjedel af bandet Giana Factory.

Samarbejdet er formet af deres gensidige og individuelle perspektiver, og de sammenligner oplevelsen med "at overhøre en fortrolig og intim samtale mellem to søstre". Søstrenes liv og musikalitet er smeltet sammen på deres selvbetitlede debut-EP. Mens deres musik rummer en følelse af noget gammelt og organisk, har søstrene en fælles interesse for nye teknologier.

Lydanlægget kan konfigureres på følgende tre måder:

1. Dolby Atmos 9.1.6.

2: Immersiv lyd. Anlægget er ikke låst til Atmos formatet. Der findes mange immersive lydformater, og vi inviterer kunstnerne til at udforske dem.

3: Traditionelt Format+ Det nye immersive lydanlæg skaber et lydtæppe som giver publikum en rigere og fyldigere koncertoplevelse. ​

ANNONCE