fredag – 06.10.2023 – 18:00 til 20:00

Tom Bjerg

Ideal Bar

eventim / 165,00 KR.

Køb billet

Dvælende og smuk sangskrivning om dagligdagens luner

Tom Bjerg udfolder lyden af ny elegant pop fra provinsen med nærværende dansksprogede tekster. Det sydfynske poprock har kant, karakter og livskvalitet. Der er en særlig lyrisk tone i Bjergs erfaringerne fra et levet liv i en provinsby, hvor der også er plads til små og store drømme, svipture til storbyerne og det evige møde med kærlighedens tvivl og tro.

Musikken er elegant og poppet uden at blive forudsigelig. Der er detaljerige improvisationer, fills og finurlige inputs fra alle lejre af besætningen. Bandet består af sanger og sangskriver Tom Bjerg i front, Peter Kohlmetz Møller på keys, Anders Thambo Rasmussen på bas, trommeslager Mads Stephensen og Trine Lund Sørensen på kor.

På det seneste album Toner Fra Bunden, der modtog flotte anmeldelser fra bl.a. GAFFA og Fyens Stifttidende, tilsættes lækre blæserarrangementer, luftigt klaverspil og vellydende trommer med et nik til 80’erne. Tematikken er eksistentialistisk og universel, hvor tekster om dagligdagens luner og følelser skildres i de stilrene produktioner.

ANNONCE