søndag – 17.09.2023 – 17:30 til 19:30

Dreamers’ Circus

Lille VEGA

eventim / 225,00 KR.

Køb billet

VEGA duver og danser til Dreamers’ Circus’ folkefest

Dreamers’ Circus har gjort det til deres særkende at dyrke opfindsomheden i den nordiske folkemusik. Denne aften i VEGA kan du nyde Dreamers’ Circus og derefter danse natten væk sammen med folkene bag Nordisk Dans.

Trioens lyd er baseret på virtuose og brændende musikalske evner på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

De trækker på deres solide baggrunde i traditionel folkemusik og roots til at præsentere en genre-udvidende sammensmeltning af folkemusikkens følsomhed, jazzens improvisation og den klassiske musiks kompleksitet. Det kommer også til udtryk gennem en åbenhed overfor indflydelser fra populær musik.

En koncert med Dreamers’ Circus er din chance til at fange et band, hvis optræden afspejler de elementer, der antydes af navnet – magi, leg, akrobatisk kreativitet, sjov, færdigheder og fantasi.

Nordisk Dans
Når koncerten er slut, overtager Nordisk Dans Lille VEGA. Nordisk Dans kan bedst beskrives som et koncept, for entusiaster indenfor traditionel dans og musik. Den nordiske folkedans bobler og koger nemlig over hele landet. I de store byer er unge mennesker begyndt at danse sammen til månedlige danseaftener under navnet Nordisk Dans.

Denne aften får publikum en lille smagsprøve på fænomenet, for her vil nogle af de faste musikere i Nordisk Dans København spille op til et vaskeægte folkedansebal. Det bliver sjovt, hedt og vellydende, og alle kan være med, uanset om man har prøvet at danse folkedans før. Musikere: Julian Svejgaard, Sofie Bollen og Mads Kjøller Henningsen.

ANNONCE