onsdag – 03.04.2024 – 18:00 til 20:00

Tue West

Hotel Cecil

ticketmaster / 250,00 KR.

Køb billet

TUE WEST KOMMER TIL HOTEL CECIL DEN 3. APRIL MED SANGE FRA SIT NYE ALBUM OG HELE BAGKATALOGET EFTER 20-ÅRET FOR UDGIVELSEN AF DEBUTALBUMMET "TUE WEST".

På fundamentet af et varieret og velkendt bagkatalog veksler sangskriveren og musikeren mellem et solovirke, der er udviklet gennem årtier, og et band til at forstørre lyd og energi. Fra et akustisk folk-univers med nære vokaler, poetiske tekster og loops til en sfærisk guitarbårenindie-rock/pop og videre forbi åbne klavertemaer, vil denne koncertoplevelse blive fyldt ud med dynamik, autenticitet, historiefortælling og improvisation.

Disse år markerer tilmed en imponerende bedrift på 20 år som turnerende musiker. Med vedholdende dedikation til at søge i musikken har hver periode og album fungeret som et nyt kapitel i en musikalsk fortælling og en ny mulighed for at udforske. Ydermere fylder det platinsælgende debutalbum "Tue West" 20 år i oktober 2023, hvilket motiverer en endelig udgivelse af albummet på vinyl.

Samtidig er Tue West aktuel med albummet "Sange ud af evigheden" fra september 2023; ligesom han varsler udgivelse af helt nyt soloalbum i 2024.

ANNONCE