onsdag – 15.05.2024 – 18:00 til 20:00

Forest Claudette,vega

Ideal Bar, VEGA - Musikkens Hus

ticketmaster / 160,00 KR.

Køb billet

Berolig sindet med Forest Claudettes soulede R&B

Forest Claudette er en kunstner, der er drevet af følelser og et ønske om, at deres kunst skal nå ud til lyttere uanset livserfaring eller karaktertræk. For den Melbourne-baserede sangskriver og musiker har musikken længe været en flugtvej og terapi.

Efter lang tids søgen fandt Forest Claudette dog endelig sin helt egen lyd, hvilket nummeret ”Creaming Soda” fra 2022 er et produkt af. Deres nyeste single ”Kobe Beef” blev udgivet d. 29. februar i år og er et berusende, blidt og behageligt soul-nummer.

Forest Claudettes lyd bevæger sig ubesværet mellem to forskellige kærligheder; R&B og pop - inklusiv de eksperimenterende tråde, der ofte trækker de to genrer ind i hinandens kredsløb. Deres lyd fremstår på mange måder som et musikalsk, friskt pust hvilket kan opleves på deres aktuelle EP, Everything Was Green.

Med inspirationer lige fra Frank Ocean til Tyler, The Creator og Phoenix blev Forest Claudettes egen lydpalet dannet i en ung alder på et fundament af 00'ernes hiphop og den spirende bølge af indiemusik, der blev en dominerende kraft i popkulturen i løbet af årtiet.

ANNONCE