onsdag – 22.05.2024 – 20:00 til 22:00

Lucky Lo

La Oficina

musikdk / 375,00 KR.

Køb billet

Lucky Lo har en mission om at forene mennesker gennem sin musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle vores lidelser og bekymringer til livslyst og håb. I en tid — hvor psykisk sygdom nu kaldes for landets største folkesygdom — mener Lucky Lo, at musikken er et vigtigt værktøj til at bearbejde udfordringerne, som vi møder gennem livet. Bliv forenet med dig selv og dine nærmeste gennem musikken ført an af Lo Ersares uforglemmelige stemme.

”Jeg spiller musik for at skabe sammenhæng mellem mennesker, og jeg synger melodier for at opfordre til fællesskab, Jeg tror på musikkens og kærlighedens transformative kraft.”, fortæller Lo Ersare.

Med sine oprigtige sangtekster og farverige melodier rummer Lucky Los popsange mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens  betydningsfulde strømninger som ligestilling, klimaforandringer og mental sundhed. Lucky Lo er den fødte performer, der med naturlig indlevenhed og selvsikkerhed både i studiet og på scenen giver sit publikum en vedkommende indsprøjtning livseliksir. Om man er i sin ungdoms formative år står på tærsklen til livets efterår, eller alt derimellem inviterer Lucky Lo til fællesskab og kollektiv omsorg.

Lucky Lo, der er aktuel med det nye album The Big Feel (27. oktober 2023), har siden debutalbummet Supercarry turneret med mere end et hundrede koncerter, spillet festivaler i ind- og udland og fået sine sange spillet på radiokanaler på tværs af 17 forskellige lande. Og anerkendelsen er kommet i form af hæderkronede priser som Årets Talent til Carl Prisen, Rødovres Musikpris og den svenske musikkritikerpris, Skaps Prisen.

ANNONCE