tirsdag – 19.03.2024 – 19:00 til 21:00

IDLES

K.B. Hallen

eventim / 350,00 - 380,00 KR.

Køb billet

IDLES annoncerer deres hidtil største europæiske headline-turné – inklusiv koncert i K.B. Hallen den 19. marts 2024

Den 19. marts 2024 giver britiske IDLES deres hidtil største venue-koncert i Danmark, når de indtager K.B. Hallen med deres fræsende vitale punksange som en del af deres største europæiske headline-turné.

IDLES’ Joe Talbot siger forud for turnéen: “We are coming home. To Europe, a place that brought us up with beauty and vigour. We promise to return the favour, show after show after show. All is love”

Nogen siger, at punken er død – men det har IDLES heldigvis ikke hørt! For Bristol-bandet er et af tidens bedste og mest vitale rocknavne, der både på plade og live er en forrygende intens oplevelse.

IDLES er del af en bølge af nyere britiske bands som Shame og Fontaines D.C., der er inspireret af koryfæer som Joy Division, Wire og The Fall. Inspirationen fra postpunkens sortrandede sangskatkammer behandler femkløveret med dedikation, gåpåmod og indædt politisk indignation.

Bandets diskografi tæller fire stærke album: debutalbummet ”Brutalism” (2017), ”Joy as an Act of Resistance” (2018), ”Ultra Mono” fra 2020 og senest det forrygende ”Crawler”, der udkom i 2021 og blev belønnet med fem stjerner af både GAFFA og Soundvenue. Efter ”Crawler”s succes, der førte til bandets første Grammy-nomineringer, arbejder IDLES i øjeblikket på ny musik forud for deres længe ventede femte album.

I teksterne går forsanger Joe Talbot i fræsende tempo og med fråde i mundvigen bl.a. i flæsket på hjemlandets højrefløj, Brexit, racisme og sexisme, men han behandler også mere personlige emner som stofafhængighed og mental sundhed. Hans udkrængende vokal bliver akkompagneret af hylende guitarer, rumklangsbefængt bas og tørt huggende trommer, men IDLES har også en særlig evne til at skrive smittende omkvæd, der er som skabt til at blive brølet ud med en knytnæve hævet i luften.

Live er IDLES et mindst lige så fængslende bekendtskab. Bandet spiller tight og skallesmækkende hårdt, mens en bidsk og hyperenergisk Talbot drøner rundt på scenen og skråler sine frustrationer ud. Det er kompromisløst, medrivende og umuligt at stå stille til.

Herhjemme har man senest kunnet opleve de balstyriske punkrockere i 2022, hvor de både gav en koncert på Roskilde Festival, som GAFFA kvitterede med maksimale seks stjerner for, og gav et sublimt opvarmnings-set for Pearl Jam i Royal Arena.

Den 19. marts 2024 rykker IDLES endnu en gang publikum herhjemme rundt, når de giver deres hidtil største venue-show i KB Hallen med nye numre i på setlisten.

ANNONCE