fredag – 22.03.2024 – 19:00 til 21:00

Kaizer

Ideal Bar

eventim / 155,00 KR.

Køb billet

Bliv banket igennem af Kaizers elektropunk

I danske Kaizer finder man det skærende møde mellem fandenivoldsk punk-energi og storladen electropop. Kaizer er særligt kendetegnet ved sin fængslende vokalpræstation, der har en rå og utæmmet nerve, som på scenen omsluttes af støvet guitar-støj og et råt, elektronisk landskab.

Kaizer fulgte i begyndelsen af 2023 den spirende rockstjerne Dopha på hendes hidtil største danmarksturné, men afvikler nu - kun et år efter - tour i eget navn. Det sker efter udgivelsen af hendes debutalbum, SHOPPING FOR MEDICINE, som udkommer i starten af 2024.

Kaizer har tidligere udgivet den anmelderroste debut-EP Crying Like a Rose, der blev indstillet til to nomineringer til GAFFA-prisen, modtog roser fra blandt andre Soundvenue, GAFFA og Bands Of Tomorrow, foruden til slut at kåres som årets bedste EP i Musiklivet på P6 af Good Because Danish.

Kaizer indtager scenen med stor autoritet og en teatralsk mine, som da hun vandt TAK ROCKs live-konkurrence og spillede til Smukfests Live Camp i 2022, eller på SPOT Festival i 2023, hvor Soundvenue udnævnte koncerten som ét af 10 højdepunkter fra hele festivalen.

ANNONCE