søndag – 03.03.2024 – 19:00 til 21:00

TUBULAR BELLS,Mike Oldfield

K.B. Hallen

eventim / 505,00 - 705,00 KR.

Køb billet

Den succesfulde udsolgte jubilæumsturné for TUBULAR BELLS kommer til Danmark

I år kan Mike Oldfields banebrydende album TUBULAR BELLS fejre 50-års jubilæum. I den anledning har Oldfields faste samarbejdspartner Robin A. Smith skabt en fuld opførelse af albummet, der med stor succes har spillet for udsolgte sale i hele Storbritannien. Nu drager live-gruppen med Robin A. Smith i front på en omfattende Europa-turné, og i dén forbindelse lægger i de heldigvis også vejen forbi København den 3. marts 2024 i KB Hallen.

En spektakulær fremførelse af et banebrydende værk
TUBULAR BELLS er anerkendt som et album, der ændrede rockmusikken for altid, og som har været inspirationskilde til et utal af andre musikere siden dets udgivelse den 25. maj 1973. Det er et tidløst, banebrydende og genrespringende mesterværk, der indtil nu ikke har været opført live i sin fulde længde. Nogle troede ikke på det var muligt.

“Jubilæumskoncerten for TUBULAR BELLS bliver spektakulær. Og der er naturligvis ingen andre end Robin, der kan realisere konceptet.” – Mike Oldfield

Foruden værket i sin fulde form vil opførelsen også byde på andre værker fra Oldfields repertoire – inklusiv klassikere som Moonlight Shadow, Summit Day, Family Man og Ommadawn.

En liveopførelse der har været længe undervejs
Robin A. Smith har samarbejdet med Mike Oldfield på de opfølgende værker TUBULAR BELLS 2 fra 1992 og TUBULAR BELLS 3 fra 1998 samt ved talrige live-optrædener, som for eksempel ved åbningsceremonien for De Olympiske Lege i London i 2012 – og det var faktisk allerede her, han første gang luftede idéen om en live-opførelse af TUBULAR BELLS for Oldfield.

”Det er et ægte privilegium at opføre dette ekstraordinære værk. Det er lige så friskt i dag, som det var, da Mike skabte det i 1971 - og jeg elsker at få chancen for at præsentere det for nye publikummer, samt dem der, ligesom jeg selv, stadig er uendeligt betaget af det, hver gang de hører det.”

Det vidunderlige ved TUBULAR BELLS er, at det aldrig synes at blive gammelt. Det tager dig med på en rejse gennem progressiv rock og elektronika, blues, folk, jazz og klassisk musik, og undervejs fremmaner det en unik melodisk skønhed og masser af drama.” – Robin A. Smith

Om TUBULAR BELLS og Mike Oldfield
TUBULAR BELLS, skabt i 1971 og udgivet i 1973, er debutalbummet fra den engelske multi-instrumentalist, komponist og sangskriver Mike Oldfield. Han var blot 17 år gammel, da han begyndte at komponere musikken, og han indspillede stort set alle instrumenterne på albummet selv. TUBULAR BELLS opnåede verdensomspændende anerkendelse, da åbningstemaet blev brugt som soundtrack til gyserfilmen Eksorcisten. I mange år holdt albummet rekorden for det bedst sælgende instrumentale album nogensinde med et estimeret salg på 15 millioner plader verden over.

ANNONCE