tirsdag – 12.11.2024 – 19:00 til 21:00

Agnes Hartwich

Ideal Bar

eventim / 185,00 KR.

Køb billet

Klassisk strygekvartet møder fremadbrusende pop rock komet

Absalon String Quartet og Agnes Hartwich som repræsenterer to vidt forskellige musikalske udtryk, fusionerer det klassiske og rytmiske med to medrivende koncerter på samme aften i Ideal Bar.

Absalon String Quartet
Absalon String Quartet udgør et ungt raffineret strygekvartet ensemble dannet i 2020 med base i København, som senest har udmærket sig ved at vinde førsteprisen i P2s Kammermusikkonkurrence 2023. Deres spidsfindige og dynamiske spillestil, blander klassisk musik med nyere kompositioner, og inviterer publikum til en storartet og fængslende liveoplevelse.

Kvartetten opnåede allerede anerkendelse, da de i 2021 vandt Rued Langgaard Konkurrencen og i den forbindelse spillede til åbningskoncerten af Rued Langgaard Festivalen samme år. Absalon String Quartet har siden da med indlevelse og spilleglæde givet koncerter hos en stor del af Danmarks musikforeninger og koncertsale. Kvartetten arbejder med professor Tim Frederiksen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Den talentfulde strygekvartet består af violinisterne Thera Ortved og Andreas Larsen, Alva Rasmussen på bratsch og Hedda Aadland på cello.

Agnes Hartwich
Agnes Hartwich er en ung og ambitiøs dansk sanger og sangskriver, som er albumaktuel med værket Space Age Country Girl fra juli 2024. Hendes lydunivers indkapsler en dynamisk fusion af pop og rock, hvor teksterne kredser om personlige oplevelser af forelskelse, selvudforskning og livet som ung kvinde med rødder i provinsen.

Hartwich tager udgangspunkt i sit eget liv og de store følelser, der overskygger alt, når man skal finde sit fundament. Det er sangskrivning om vrede og følelsen af at føle sig anderledes. Men det er også håb, rå energi og en stormende og altoverskyggende forelskelse, der kan ramme et teenagehjerte.

De første ord fra den talentfulde sanger udkom i efteråret 2021 med debutsinglen "Deep Dark Blue". Sidste sommer fulgte Agnes Hartwich op på albumudgivelsen Into the Deep Dark Blue med singlen, "DAMN WAUV", som blev P3’s Uundgåelige.

ANNONCE