lørdag – 26.10.2024 – 18:00 til 20:00

JJ Paulo

Den Grå Hal

ticketmaster / 340,00 KR.

Køb billet


JJ Paulo har efterhånden cementeret sig i den danske musikbranche som et sprudlende, friskt og energirigt musikalsk bidrag til at nuancere udbuddet.

Musikgenren hedder Afrobeat, der trækker tråde til velkendt melodisk popmusik, kombineret med energiske afrikanske rytmer, der går direkte i kroppen og gør det umuligt at stå stille. Året 2023 har været skelsættende for JJ Paulo, da Danish Music Award Roots tildelte ham prisen for ”Årets Koncertoplevelse”. Anerkendelsen der ligger heri, underbygger den energi JJ Paulo bringer til sine koncerter, samt oplevelsen, musikken og den kulturelle udvidelse af koncertgæsternes horisont de går derfra med.

De sidste par år – siden udgivelsen af EP’en ”JORAM” i oktober 2022, er der kun lagt ovenpå, og JJ Paulo stormede yderligere frem i 2023. MTV Africa, KEXP, Eurosonic Festival, Roskilde Festival, Smukfest samt en masse andre festivaler og koncerthuse har haft glæden af, at få et kys af JJ Paulos afrikanske sukuma kultur. 

Raffaella Coleman fra BBC Radio udtalte under et interview: ”JJ you are an absolute star, and when you blow up, do not forget about us”.

Alene I 2023 har Paulo spillet mere end 75 koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Tanzania, Storbritannien og Island. Musikken og kendskabet til JJ breder sig langt udover Danmarks landegrænser og flere store festivaler har JJ på deres radar. Året sluttede af med brag i form af en stor og succesfuld Danmarksturné hvor JJ spillede i 16 byer, spredt ud over det ganske danske land.

Som prikken over i’et, kulminerede turneen i et udsolgt Store Vega på maksimum kapacitet. Som den første nogensinde i Danmark er dette lykkedes uden management og pladeselskab i ryggen.
I 2024 kan fansene, festivalerne og radioerne se frem til udgivelsen af det længe ventede debutalbum, flere internationale festivaloptrædener og et løfte fra JJ selv om at målet er at ”nedbryde siloer og bygge bro mellem kulturer, ved at være overalt, globalt”. Afrikansk musik – afrobeat – vinder i øjeblikket stor international anerkendelse og er den hurtigst voksende musikgenre på internationalt niveau – det er det perfekte tidspunkt at få øjnene op for JJ Paulo og Afrobeat, og springe med på bølgen af fængende rytmer der går direkte i kroppen!

ANNONCE