onsdag – 05.02.2025 – 19:00 til 21:00

Kasper Winding

Hotel Cecil

ticketmaster / - KR.

Køb billet

Siden 70’erne har Kasper Winding gjort sit indtog i den danske musiksfære som musiker, producer og komponist. Han indledte karrieren som trommeslager og percussionist og har siden indspillet med ABBA, Philip Glass, Barry White og Shu-Bi-Dua. Han har desuden produceret for talrige kunstnere, blandt andre Gangway, Caroline Henderson og C.V. Jørgensen og blandt hans største sange kan nævnes "Lidt til og meget mere" (med C.V. Jørgensen), "Sjæl i flammer" (med Lars Muhl) og "Kom nu hjem".

Nu er han på vej med et spritnyt album, som byder på stjernespækket lineup bestående af Sara Savery (People Press Play, Ghost Society, Blue Foundation), Bo Rande (Blue Foundation, The William Blakes, Mames Babegenush), Birk Nevel (The William Blakes, Who Made Who, Medina, Shaka Loveless), Thomas Blachman ( Ginman/Blachman/Dahl) og Anders Gaardmand.

Den 5. februar kommer Kasper Winding til Hotel Cecil med sange fra hele bagkataloget og det nye album i ryggen, samt et linup bestående af Sara Savery og Lars Meiling.

"Det nye er bla at jeg ikke er den samme som for 2 år siden, som årene skrider frem bliver musikken mere og mere en hybrid af alt det jeg oplever og bliver eksponeret til, om det er musik eller livet generelt. Jeg bliver også mere frygtløs i forhold til at være mig, og mindre bange for hvad jeg har på hjerte. Hvilket gør at jeg ser min musik som en del af den store sammenhæng." fortæller Kasper Winding om sit nye album.

ANNONCE