lørdag – 15.03.2025 – 19:00 til 21:00

Asbjørn

Musikkens Hus - Intimsalen

ticketmaster / 150,00 - 275,00 KR.

Køb billet

Her får du en koncertoplevelse, der skubber til grænserne for moderne pop.

Asbjørn er ikke kun en talentfuld musiker; han er en kunstner, der konstant udfordrer de musikalske konventioner. Med rødder i både klassisk, folk og pop, kombinerer han en personlig og rå autenticitet med en legende og melankolsk lyd.

Hans musikalske eksperimenter er mere end blot underholdning – de vækker noget i dig. Med sange, der berører dybe emner som identitet og seksualitet, formår han at skabe en forbindelse til sit publikum, som få andre kunstnere gør.

I 2012 – som blot 19-årig – tog Asbjørn skæbnen i egne hænder ved at starte sit eget pladeselskab for at bevare fuld kreativ kontrol over sin musik. Med over 8 millioner views på sine visionære musikvideoer og samarbejder med både danske og internationale kunstnere som Tessa, Danny L Harle og Brimheim, har han sat sit præg på den musikalske scene. Blandt højdepunkterne er singlen ’Farver’, ’STB x Boyfriend’ og ‘New Moon, Same Old Me’, der blev udvalgt som P3’s Uundgåelige.

Hans musikalske rejse kulminerer nu i hans fjerde album ‘The Secret Our Bodies Hold’, der udgives i 2024. Albummet er produceret i samarbejde med Steffen Lundtoft fra Lowly og mixet af Rangleklods, hvilket lover en dyb, eksperimenterende og emotionel lyd.

“På albummet såvel på denne turné danser jeg mig mod til at være sårbar og oversætter bevægelser til musik, med al den vildskab og uforudsigelighed det medbringer - det bliver showets bankende hjerte” – Asbjørn.

Når du træder ind i Asbjørns musikalske univers, vil du opleve, hvordan polyrytmer og elektroniske beats møder en dyb følelsesmæssig resonans, der bliver siddende længe efter, koncerten er forbi.

Uanset om du allerede kender Asbjørns musik, eller det er første gang, du hører ham live, kan du forvente en aften fuld af overraskelser.

Dette er din chance for at opleve en kunstner, der formår at skubbe til mainstreamens grænser, uden at miste sin indie-sjæl. Asbjørns musik er en hyldest til dem, der tør stå ved sig selv.

ANNONCE